Ejder zoanını da bir arca görürüz bence.Bal porsuğu çıksa tutamayız. Herkesle vs atmalar, atara atar gidere gider yapmalar... Tam OP'luk.
Ejder zoanını da bir arca görürüz bence.Bal porsuğu çıksa tutamayız. Herkesle vs atmalar, atara atar gidere gider yapmalar... Tam OP'luk.
O yalanmış, Teach uydurmuş hepsi ona kalsın diyeCroco ikinci meyveyi yerse ölür. Artık herkese atar yapan biri de kalmaz (luffy harici ) o yüzden baya etkilenir
Enerjiden kastın ne? Goro Goro var elektrik.Bir enerji meyvesi gelmedi valla
Ya şu Ben10 diye bir çizgi film vardı ya orada ki çocuğun kuzeni vardı Gwen enerji falan bir gücü vardı. Değişik sayko modlara falan giriyordu. Büyücü gibi bir şeydi ondan hep aklıma enerji meyvesi geliyor.Enerjiden kastın ne? Goro Goro var elektrik.
Hee anladım psişik güçlerden bahsediyorsun. Ben10'i çok izledim biliyorum bahsettiğin şeyi. İlginç bir şey olurdu herhalde o tarz bir meyve olsa.Ya şu Ben10 diye bir çizgi film vardı ya orada ki çocuğun kuzeni vardı Gwen enerji falan bir gücü vardı. Değişik sayko modlara falan giriyordu. Büyücü gibi bir şeydi ondan hep aklıma enerji meyvesi geliyor.
Olsa güzel olur. Orada ki kız kıyafetlerden falan yer buluyordu. Milletin gücünü ölçüyordu falan Mochi meyvesinden daha orjinal olur valla .DHee anladım psişik güçlerden bahsediyorsun. Ben10'i çok izledim biliyorum bahsettiğin şeyi. İlginç bir şey olurdu herhalde o tarz bir meyve olsa.