Zerdus
ohoo o meyvenin sahibinin Monkey D. Dragon olduğunu düşünenler bile varDaha önce söylendiyse affola mistik zoan ejderha meyvesi çıkabilir diye düşünüyorum.
ohoo o meyvenin sahibinin Monkey D. Dragon olduğunu düşünenler bile varDaha önce söylendiyse affola mistik zoan ejderha meyvesi çıkabilir diye düşünüyorum.
İlk meyve Barto da var zaten bariyer meyvesi..Ayna ayna meyvesi tüm saldırıları geri yansıtabilme özelliği
Kopya meyvesi kendisini istediği kadar kopyalayabilne özelliği
....Yani... ..... ... söyleyecek söz yokHCl HCl no mi . Söylendi mi bilmiyorum. Magellanın abisi falan çıkabilir. Logia olacak ama.
Niye hocam kötü mü?....Yani... ..... ... söyleyecek söz yok
Kesin amiraldir Böyle imba olayların hepsi amirallerde/bizimkilerin karsısında ama gel gör ki hepsi patates oluyorAynen. Beklediğim meyvelerden biri. Çevresindeki herşeyi eritebilecek böyle koca adada herkesi durduğu yerden. Güçlü patlamalar filan. Nükleer yanıklar filan. Dehşet birşey olur. Big Mom buna benzer birşey çıkacak yaz kenara
Yok hocam bu meyve amiral olmaz. Yoksam sakazukinin koltuğu alması gerekir. Açık yonkouKesin amiraldir Böyle imba olayların hepsi amirallerde/bizimkilerin karsısında ama gel gör ki hepsi patates oluyor