Sarı güneş,kızıl güneş.1 milyon güneş patlaması,novalar,evrenin sonuna gidip gelmeler.Bu çizgi romanlardan şuan tiksindim ha.Ne kadar çocuk çaymış la.Adamlar resmen kendilerinde olmasını istediği çocukluk hayallerini çizmiş
Pokemon, Beyblade, Yu Gi Oh, Digimon, Tsubasa gibi serilerle tanışmasaydıkda bu şaçmalıkları izleyerek büyüseydik... Düşünmesi bile çok kötü lan neler kaybederdik öyleSarı güneş,kızıl güneş.1 milyon güneş patlaması,novalar,evrenin sonuna gidip gelmeler.Bu çizgi romanlardan şuan tiksindim ha.Ne kadar çocuk çaymış la.Adamlar resmen kendilerinde olmasını istediği çocukluk hayallerini çizmiş
Şeker kız Candy'i atlamışsın!!Pokemon, Beyblade, Yu Gi Oh, Digimon, Tsubasa gibi serilerle tanışmasaydıkda bu şaçmalıkları izleyerek büyüseydik... Düşünmesi bile çok kötü lan neler kaybederdik öyle
Heidi'yi de unutmuşumŞeker kız Candy'i atlamışsın!!
Etrafta kavga eden çocuklar.Ben 100 güneş patlatıyorum,hayır ben 200 Ohoo en iyisi filmlere bakıp he diyip geçmek.Çizgi romanı okumak kafayı sıyırttırır insanaPokemon, Beyblade, Yu Gi Oh, Digimon, Tsubasa gibi serilerle tanışmasaydıkda bu şaçmalıkları izleyerek büyüseydik... Düşünmesi bile çok kötü lan neler kaybederdik öyle
O anime değil bildiğim kadarıyla o yüzden eklemedim yoksa aklıma geldi yazarken .Heidi'yi de unutmuşum
Tam o adamın tarzı resmen lan nasıl anime değil diyecektim adını hatırlayamadım sağolasınAnime o hatta Miyazaki'nin serisi.
Ay savaşcısı daha güzel bunlardanŞeker kız Candy'i atlamışsın!!
Cahillime verin o zaman .Anime o hatta Miyazaki'nin serisi.
Aa onu unutmuşum bak . Trt 1'de yayınlanırdı ne izlerdim onu bee... Sırf çıplak kızları görmek için bile olsa . Ufaktan hentaici olacağım belliymiş meğer benim .Ay savaşcısı daha güzel bunlardan