rocker_tr
Hulk vs Süperman kapışmasına noldu? Divxplanet'te çok ciddi tartışmaları vardı bunun.
Superman gibi bir karakterin potansiyeli sınırsızdır. Ama hulk sentry gibi karakterlerin yapacağı maksimum şey belli. Sen şimdi gelip hulk ın ya da sentry nin en güçlü halini alırsan. Supermanin de new52 de ki haline bakıp aaa yener dersen saçmalık olur. Çünkü Orada ki superman daha kostümünü yeni giymiş bir çocuk daha. O evren yeni başlamış. Sen new 52de ki halini alırsan eğer dayanak olarak hulk ın ya da sentry nin en güçsüz halini alacaksın, başka birşey alamazsın. Ki bu adamların en güclü hallerini yenmek için supermanin all-star versiyonu bile yeter de artar bile. One million gibi tanrı versiyonuna gerek yok. Ki o versiyon. Supermanin potansiyelini belli etmek için gösterilmiştir bize. 1 milyon yıl sonraki halidir o supermanin.Hulk vs Süperman kapışmasına noldu? Divxplanet'te çok ciddi tartışmaları vardı bunun.
Konuyu marvel vs dc ye getirmek nedir onu anlamış değilim. Belli ki marvel cısın ama burda merval mı daha iyi yoksa dc mi denilmiyor. Ve zaten ben bu vsye supermanin one million halinin alınmasını da saçma buluyorum. Çünkü o durum potansiyelini belirtir supermanin. Bu lafı yukarıda da iki kere söyledim. Ve farazi durum demekten ziyade one million arcını okuyup sebebini anlasan o arcın daha iyi olur.Sentry yi yenmek için de zaten one million haline gerek yok. Burada yapılan tek sorun supermanin ne kadar güçlü olduğunu bilmeden ve ya düşünemeden yorum yapılması. Şimdi herhangi bir thor vs sinde, thorun en güçlü hali odinin güçlerini alınca oluyor ki, güçleri odinden yüksek seviyeye çıkıyor. Şimdi herhangi bir ağır dc fanı thor u neden o kadar güçlü yapmışlar bence saçma deseler hoş olur mu? Ki thor vslerinde de odin gücüne sahip thorun dayanak gösterilmesi de bana göre yapılmaması gereken birşeydir.sentry kim mi? marvelin Dc gibi bir karaktere one million sonra şu potonsiyele varacak gibi farazi durumlar için ürettiği bir kahraman değil orası kesin.