Voltairé 4 Ara 2017 #42 Büyük adamdır, severim kendisini ancak yaptığı kötü şeylerde görmezden gelinemez.
carpe d. em 4 Ara 2017 #44 Türkiye’de seçime girse %50+1 alabilecek adamdır gördüğüm kadarıyla. Bence cürmü cirmini fersah fersah aşmıştır.
Türkiye’de seçime girse %50+1 alabilecek adamdır gördüğüm kadarıyla. Bence cürmü cirmini fersah fersah aşmıştır.
Hiy-Zzz 8 Ağu 2020 #46 Tayfaya katılsa robin ve namiyi kölesi yapar sanjiye de biraz taktik verirdi reyiz
Mewtwo 8 Ağu 2020 #48 Anket şıkları kaymış. Adamdır diye oy vermiştim önceden şimdi sevmem olmuş orası. Tam tersi olmalıydı.
Anket şıkları kaymış. Adamdır diye oy vermiştim önceden şimdi sevmem olmuş orası. Tam tersi olmalıydı.
Basil Hawkins 10 Eyl 2020 #49 Amacım kimsenin seçimini sorgulamak değil ama sevmem oyunun bu kadar fazla olması biraz şaşırttı. Bana hep kitle tarafından sevilen bir kötüymüş gibi gelmiştir.
Amacım kimsenin seçimini sorgulamak değil ama sevmem oyunun bu kadar fazla olması biraz şaşırttı. Bana hep kitle tarafından sevilen bir kötüymüş gibi gelmiştir.