Yahut sarsilmaz adalet anlayisiyla yargı dagitirdiSengoku buraya gelse garptan aldığı kurabiyeleri yiyip croco dof karşılaştırmasında yazılanları okurdu heyecanla
Yahut sarsilmaz adalet anlayisiyla yargı dagitirdiSengoku buraya gelse garptan aldığı kurabiyeleri yiyip croco dof karşılaştırmasında yazılanları okurdu heyecanla
Adam Aokiji falan yaratıyordu kalemiyle.Luffy ile aynı meyveyi paylaşmasından dolayı zaten övecektim ama ondan bile daha iyi bir bilgi gördüm.
Oda OP oyunu için Patrick Redfield isimli bir karakter yaratmış. Tanıtımında ise "Tek başına Garp, Sengoku ve Beyazsakal Roger ile rekabet edebilecek yetenekli bir kişi." yazıyormuş.
Adamı tanımıyorum ama tipi toplama gibi zaten. Ne varsa koymuş Oda. Sen nereden biliyorsun? Oyununa mı baktın?Adam Aokiji falan yaratıyordu kalemiyle.
OP'nin en saçma güçlerinden birine sahip...
Adamı tanımıyorum ama tipi toplama gibi zaten. Ne varsa koymuş Oda. Sen nereden biliyorsun? Oyununa mı baktın?
Baktım, saçma yetenekleri var. Güçlü ama değişik yani...Adamı tanımıyorum ama tipi toplama gibi zaten. Ne varsa koymuş Oda. Sen nereden biliyorsun? Oyununa mı baktın?
Aslında kalem tam anlamıyla kendi yeteneği değil. Yani elinden alınabilir bir güç sayılsa da gösterildiği açıdan güçlü.