Hala öyleŞu yorum benim forumdaki tek utanç kaynağımdır.
Benim için artık tek denizci vardır:
Jaguar D. Saul.
(bellemere'yi saymıyorum pozisyonundan ötürü, corazon'a ise nötr'üm)
Hala öyleŞu yorum benim forumdaki tek utanç kaynağımdır.
Benim için artık tek denizci vardır:
Jaguar D. Saul.
(bellemere'yi saymıyorum pozisyonundan ötürü, corazon'a ise nötr'üm)
Adam filo amirali ve hakkında denen şeye bak.Yancılar kralı.
O insanlar sen gece rahat uyuyasın diye gecelerini gündüzüne katıp düzeni sağlıyor!!! ayıp beeeeeHala öyle
Hiç sorma ya hükümetin noteri falan derler anlarım da kendisinden rütbelisi olmayan adama da yancı demezsinAdam filo amirali ve hakkında denen şeye bak.
Bir insanın one piece evreninde yapabileceği en aşağı birkaç şeyden biri denizcilik . Aklıma şahan gökbakarın şu videosu geldi shdjhdsjksO insanlar sen gece rahat uyuyasın diye gecelerini gündüzüne katıp düzeni sağlıyor!!! ayıp beeeee
Salla başı al maaşı.Adam filo amirali ve hakkında denen şeye bak.
Bunun yancılıkla alakası ney? Ayrıca her memur salla başı al maaşıdır yani.Salla başı al maaşı.
Yancılık yapa yapa o günlere gelmiş işte. Filo amirali dediğimiz de Gorosei’nin kuklası. Garp milleti indirirken yanında poz kesmekten başka yaptığı bi şey yok. Savaşta bile bi Akainu kadar ağırlığı yoktu. Akainu zaten en azından inandığı şeye göre hareket ediyor. Bu koltuk sevdalısı moruk Ohara olayında da Roger’ın bebeği aranırken de tatlı sularda gezindi anca. Şimdi röportaj yapsan kandırıldık der. Adam yerime Kuzan geçsin dedi onu bile ipleyen olmadıBunun yancılıkla alakası ney? Ayrıca her memur salla başı al maaşıdır yani.
Korsanlar çiçek dağıtıyor zaten millete.Bir insanın one piece evreninde yapabileceği en aşağı birkaç şeyden biri denizcilik . Aklıma şahan gökbakarın şu videosu geldi shdjhdsjks
Marineford'da çok iş yaptı dediğin Akainu, Marineford'da iş yapmış olan Sengoku sayesinde hala hayatta.Yancılık yapa yapa o günlere gelmiş işte. Filo amirali dediğimiz de Gorosei’nin kuklası. Garp milleti indirirken yanında poz kesmekten başka yaptığı bi şey yok. Savaşta bile bi Akainu kadar ağırlığı yoktu. Akainu zaten en azından inandığı şeye göre hareket ediyor. Bu koltuk sevdalısı moruk Ohara olayında da Roger’ın bebeği aranırken de tatlı sularda gezindi anca. Şimdi röportaj yapsan kandırıldık der. Adam yerime Kuzan geçsin dedi onu bile ipleyen olmadı