İnteraktif olsun diyorsun :T Böyle yapınca türü survival a evriliyor gibi geldi bana.Free to play yapılıp oyuncu zenginliği ve rekabet ortamı olmazsa kimseyi sarmaz. Mesela korsan oldun ve ünlüsün, aranma posterlerime çöpte, bina duvarlarında, bira altlığı yapılmış kağıt parçası olarak ya da ekmeğe sarılan kağıt gibi ya da bi kilo şeftali alırken manavın sardığı kağıtta rastlamak isterim. Tarafsız savaşa kapalı tortuga gibi bir şehir. Şehir limanında onlarca farklı gemi ve farklı farklı dizaynlar.
Fazla mı oldu ne.
Biraz da Mmorpg. Korsan grupları olabilir. Filolar kurulabilir. Büyük deniz savaşı etkinlikleri filan.İnteraktif olsun diyorsun :T Böyle yapınca türü survival a evriliyor gibi geldi bana.
Öyle yapacak olsalar daha çok yatırım ve reklam görürdük ki keşke öyle olsaydı, eğlencelik yapmışlar resmen.Biraz da Mmorpg. Korsan grupları olabilir. Filolar kurulabilir. Büyük deniz savaşı etkinlikleri filan.
Daha çok var bence benim istediğim özellikte bir oyuna.Öyle yapacak olsalar daha çok yatırım ve reklam görürdük ki keşke öyle olsaydı, eğlencelik yapmışlar resmen.
@sensey in attığı oyun ona daha uygun gibi geldi