Ama şimdi itiraf et Wano'dan sonra zurnayı sevmedin mi en azından karakteri salla :dOyu geri de çekemiyoruz...
Ama şimdi itiraf et Wano'dan sonra zurnayı sevmedin mi en azından karakteri salla :dOyu geri de çekemiyoruz...
Yoo çöp çöptür.Ama şimdi itiraf et Wano'dan sonra zurnayı sevmedin mi en azından karakteri salla :d
Helal lan konuş be.kütüphanenin en sevilmeyen Çarı galiba. Öyle ki anket bile manipüle edilmiş. Harfleri değiştirebilirsiniz ama fikirleri değiştiremezsiniz, yüzde 70 oy sevmiyorum’a gitmiş, fikirlere kurşun işlemez.
Bunun zurnası Kaido'yu kesebilir mi acaba ?Ama şimdi itiraf et Wano'dan sonra zurnayı sevmedin mi en azından karakteri salla :d
Öttürür.Bunun zurnası Kaido'yu kesebilir mi acaba ?
Meyvesi güzel eğlenceli birisi ama bana göre omurgasız ve güçsüz biri çok bir şey başaramaz bu seride.Öttürür.
Daha tam gücünü görmedik, hayatta kalmak için yapması gerekeni yapıyor. Her karakter Oda'nın kalemi tarafından koruma altında değil malesef.Meyvesi güzel eğlenceli birisi ama bana göre omurgasız ve güçsüz biri çok bir şey başaramaz bu seride.
Nihai bir saldırısı varsa belki Kaido'ya kullanır,bizimkilerden olursa.