Reis alınmaca yok. Apoo luffy'i de tokatladı. Hatta yanında kid ve zoro'yu üst üste koyup da tokatladı. Adam gizli KK.Sordum mu? Sen bana niye spoiler veriyon.
Banlayın şunu. Drake tokatlanıyor diyor çünkü
Reis alınmaca yok. Apoo luffy'i de tokatladı. Hatta yanında kid ve zoro'yu üst üste koyup da tokatladı. Adam gizli KK.Sordum mu? Sen bana niye spoiler veriyon.
Banlayın şunu. Drake tokatlanıyor diyor çünkü
Sandığından daha kaliteli.Şıkların ikisi de severim severim. Bu kadar mı kaliteli bir karakter?
Özgün bir karakter de kaliteli mi emin değilim. Mesela neden kaliteli?Sandığından daha kaliteli.
Tasarım olarak diğer novalardan daha farklı. Şu düştüğü duruma diğer novalardan biri düşse karizma gitti diye bakılırdı ama Apoo'ya öyle bakılmıyor. Bunun sebebi de karakterinin farklı olması. İlk bakışta bu nasıl bir tip diyorsun hatta ama hep beklenmeyeni başarıyor. Misal Kizaru'ya saldırması ya da Kidd ve kuklacıyı tuzağa düşürmesi vs. Tüm bunların bende bıraktığı izlenim diğer novaların çoğuna göre daha özenle tasarlandığı, diğerlerinden ayrıksı bir yanının olduğu ve farklı bir derinliğe sahip olduğu izlenimini veriyor.Özgün bir karakter de kaliteli mi emin değilim. Mesela neden kaliteli?