Kid'e denk gelecek. O ihanetin bedelini soracaktır.Severim ama bir yandan da kendisini birisinin bu arc dümbelek gibi çalmasını da bekliyorum. Keşke Luffy'ye ya da Kid'e denk gelse.
Kid'e denk gelecek. O ihanetin bedelini soracaktır.Severim ama bir yandan da kendisini birisinin bu arc dümbelek gibi çalmasını da bekliyorum. Keşke Luffy'ye ya da Kid'e denk gelse.
Geçmişte ajan olmasaydı bu olabilir derdim.Yerin kulağı var hesabı o meyveyle konuşulan herşeyi duyardı bu.Tam istihbarat adamı.Boşa ajan olarak sokmamıştır Kaido. Belki yeni ajan ve eski ajan farklıdır duymuştur birşeyler.Hala saklıyor Oda bu adamı. Oda'nın karaketer hakkındaki planları derin. Ortaya çıktığı zaman kükreyecek denizin oğlu Sukuratçimen reyiz. Kaidou dahil herkesi ters köşe edecek.
Daha nova harcamadı Oda. Bir şekilde Hasırşapka taraftarı haline gelir diye düşünüyorum. Büyük Hasırşapka Filısu 7 tümene sahip. Zoro, Killer ve Luffy hariç 8 nova da birer tümen olursa 15 tümen eder. Son bir tümen de Dof famili olur. 7+8+1=16 olur ve böylece WB korsanları ile eşitlenirler.Geçmişte ajan olmasaydı bu olabilir derdim.Yerin kulağı var hesabı o meyveyle konuşulan herşeyi duyardı bu.Tam istihbarat adamı.Boşa ajan olarak sokmamıştır Kaido. Belki yeni ajan ve eski ajan farklıdır duymuştur birşeyler.
Baby 5 gibi muhtaçlar romantikler dışında kimse filoya katılmaz katılırsa şaşırırım doğrusu.Daha nova harcamadı Oda. Bir şekilde Hasırşapka taraftarı haline gelir diye düşünüyorum. Büyük Hasırşapka Filısu 7 tümene sahip. Zoro, Killer ve Luffy hariç 8 nova da birer tümen olursa 15 tümen eder. Son bir tümen de Dof famili olur. 7+8+1=16 olur ve böylece WB korsanları ile eşitlenirler.
Nerede?Tanım: Zoro'ya en sevdiği parçayı çalan zurnacı namı değer Düttürü düt Reis