neymiş mhawk ve weevilAçıklamasını yapmış ama beni tatmin etmedi
neymiş mhawk ve weevilAçıklamasını yapmış ama beni tatmin etmedi
Ona bakarsan Teach ile Law'ı da ekleyebilirsin . Hatta law olsa bile yenilirler, teach durumu değiştirir amaWeevil'i orijinal yediliden olmamasına rağmen o yüzden ekledim aslında. Tayfaların yokluğunun eksikliğini kapatsın diye. Sugar'dan falan fazla iş yapar zaten herhalde. :d
Teach ve Law ilavesiyle bence de durum değişir. Ama konu amacından sapıyor o zaman biraz. Denizciler hiçbir zaman bu kadar savaş lordunu bir arada bulundurmadı çünkü.Ona bakarsan Teach ile Law'ı da ekleyebilirsin . Hatta law olsa bile yenilirler, teach durumu değiştirir ama
Hayal dünyan çok genişLuffy 1 tane Zoro da olamaz o ayrı da Zoro'yu referans almak işleri karıştırır. Ortalama bir sağ kol düşünelim. King ve Katakuri gibi.
yonkoularda hiç birlik olmadı, bir tanesi bile mfde neler yaptı, iki tane olsa orayı alırlardı gibime geliyor. 3 tanesi kesin ezerdi.Teach ve Law ilavesiyle bence de durum değişir. Ama konu amacından sapıyor o zaman biraz. Denizciler hiçbir zaman bu kadar savaş lordunu bir arada bulundurmadı çünkü.
Ciddi ciddi bu konudaki dövüş olacak olsa Shichibukai'ler en başta dövüşten kaçarlardı. Adamların ölümüne dövüşmek için hiçbir sebebi yok sonuçta.yonkoularda hiç birlik olmadı, bir tanesi bile mfde neler yaptı, iki tane olsa orayı alırlardı gibime geliyor. 3 tanesi kesin ezerdi.
Bu yaptığın mantığı komutanlara uyarlarsan aradaki fark daha ürkünç seviyeye gelicek .dShiciler içinde komutandan aşağı seviyede bir adam yok. Bu bir. İkincisi ise iki sene önceki adamları kıyaslamak bir kenara 2 arc önceki adamları kıyaslamak bile hata olur. Çünkü Oda güncel güç seviyelerine göre bazı karakterlerin güç seviyesini de yükseltiyor. Doflamingo gördüğümüzden daha güçsüz Crocodile ise komutan seviyesinden daha aşağıda kalmayacaktır kesinlikle. Bu değişkenlere göre yorumlamak lazım.