Mihawk saman altından su yürüterek ve Buggy'yi maşa olarak kullanarak yonkouluğunu ilan edip Croco'yu da adamı yapmış. ALFAAAAA
Ne var la spoilerde ?Spoiler'ı...
Uyduruyorum aynen.Ne var la spoilerde ?
Kendi kendine neler uyduruyorsun
2 tane adama övgü var sen bunu nasıl üstünlük yada eşitlik anlamına getiriyorsun ?Uyduruyorum aynen.
Zoro deyince kabul ama Law deyince olmuyor. Bir şeyde tutarlılığın olsun...2 tane adama övgü var sen bunu nasıl üstünlük yada eşitlik anlamına getiriyorsun ?
Reis az kendinize gelin yav şaka mı bu yani
Law eşitler demiyor ki.Zoro deyince kabul ama Law deyince olmuyor. Bir şeyde tutarlılığın olsun...
Yahu eşit statüde deniyor, Law ikisini beraber diyor daha ne diyecek. Seviye çıkarımı mi yapsın tek tek?Law eşitler demiyor ki.
İkisini almışsa yanına yonkou olabilir diyor. Sen buradan ne çıkarıyorsun ?
Neyse senle bu konuda fazla tartışacak değilim merak etme seri yakında bitiyor göreceksin eşit statüyüYahu eşit statüde deniyor, Law ikisini beraber diyor daha ne diyecek. Seviye çıkarımı mi yapsın tek tek?
Reis videoyu bir açtım ana bacı sövmeye başladı yapma gözünü seveyim gerekince feda edersin kendini böyle boşa gitmeNe atayım ne istiyorsun?
Alışamadın daha...Neyse senle bu konuda fazla tartışacak değilim merak etme seri yakında bitiyor göreceksin eşit statüyü