Bunlar en güçlü tayfa olurlar da başlarında kaptan yok.
Bu yami Teach baya abartılıyor yav. Ölü, Beyazsakaldan yarım yiyordu. Sağ Kol dediğin Marco gibi adamlar Amiralleri tutuyor. Mfde Boyunun ölçüsünü alıp Sakazukinin gücünü görünce ayakları götüne vura vura kaçıyordu. Marcoları yenip İmparator sayılan adamın tek meyveli sağ kol veya sağ kol+ etmesi imkansız. Max sol kol ligi.Deneyelim.
Kaptan:
-Mihawk (Yonko -)
Komutanlar:
YC1 = Weevil (Sağ Kol +)
YC2 = Teach (Sağ Kol +)
YC3 = Hancock (YC3 +)
??? = Law (Dressrosa'dan sonra çok güçlendi. Komutan edebilir bence artık.)
Uçan Altılı:
-Doflamingo (YC4 +)
-Jinbe (YC4 +)
-Crocodile (Buraları hak etmese de güçlü dönecektir.)
Numbers:
-Moria
Tayfada yonko gücünde adam olmamasına ve sayıca az olmalarına rağmen komutanların gücü ve sayıca fazlalığı sebebiyle yonko tayfası ederler.
Ama özellikle sayı ve kaptan meselesi büyük bir sorun olduğu için diğer yonkolar arasından güç olarak sıyrılabileceklerini sanmıyorum.
Hancock için minimum üçüncü komutan dedim, katılmıyor musun?Bu yami Teach baya abartılıyor yav. Ölü, Beyazsakaldan yarım yiyordu. Sağ Kol dediğin Marco gibi adamlar Amiralleri tutuyor. Mfde Boyunun ölçüsünü alıp Sakazukinin gücünü görünce ayakları götüne vura vura kaçıyordu. Marcoları yenip İmparator sayılan adamın tek meyveli sağ kol veya sağ kol+ etmesi imkansız. Max sol kol ligi.
Dofta elit komutan eder. Hancocka katılmıyorum ama o biraz muallak itirazım yok gerisi doğru zaten