Fena bir ekip olmazlar elbet. Ama mesela bir Katakuri aralarından 3-4 tanesini götürür. O yüzden içlerinden Mihawk-Dof-Teach ve Weevil gibi isimlere bel bağlarlar daha çok.
Millet ezmeye çalıştı ama baya güçlü bir ekipti haklarını teslim etmek gerek. Ancak shichiler de sıradan insanlar değiller her birinin çok iyi meyveleri var.Şöyle toplu bakınca harbiden Big Mom'ın tayfa aşırı güçlüymüş.
Şimdi Karasakal'ı sadece Yami Yami kullanıyorkenki haliyle değerlendireceğiz. Ama zaten yonkou olarak değerlendirip yine de alamazlar demişsin.Karasakal kaptan olur adam zaten Yonko unvanı var. Ben hala çakma Yonko olarak bakıyorum kendisine kanıtlaması gerek.
Mihawk mevzusuna girmiçem zira Oda bu adamı Kral da yapabilir, soytarı da yapabilir öyle bir konum da benim için.
Weewil dediğimiz adam net Yonko en güçlü adam üçlüsüne girer orası kesin gibi.
Dof iyidir, hoştur, güzeldir, çok da zeveriz ama serinin geldiği yer olarak komutan olamaz güçü yetmez 5. adam filan olur en fazla.
Dövüşcüler olarak adlandığın kişiler Bm tayfasının dövüşcüleriyle baş edemezler.
Büyük soru işaretleri var ama benim görüşüm Yonkou olamazlar.
Ben o kısmı atlamışım net olamazlar o zaman.Şimdi Karasakal'ı sadece Yami Yami kullanıyorkenki haliyle değerlendireceğiz. Ama zaten yonkou olarak değerlendirip yine de alamazlar demişsin.