Neyse TOG okuyorum seninle daha sonra uğraşırım kapsamlı bir şekilde...Sana sövüyordum yine taslağa kaydetmiş
Neyse TOG okuyorum seninle daha sonra uğraşırım kapsamlı bir şekilde...Sana sövüyordum yine taslağa kaydetmiş
orjinalini bulamadım şu an, kayseriden bir dayı :d editlenmiş halini atıyorum.Hala şu napmış bu adam diyen kişinin orjinalini merak ediyorum atsana.
Komik video sandım alakasız çıktı sen komik hale getirmişsin cımbızlayıp vallahi helal olsun.orjinalini bulamadım şu an, kayseriden bir dayı :d editlenmiş halini atıyorum.
Law lord olunca gözünden düşmüştü reisin.One Piece evreninde köpek olmayan var mı ki ?
Law'ı anca Luffy kabul eder yancı diye. Hawkins bile adamdan saymaz bunuLaw lord olunca gözünden düşmüştü reisin.
adam memur olum :S gorosei de başkasının emir kulu ama ne amiraller ne gorosei köpeklik yapmıyor, o iş daha alt kademe bi iş, daha angarya bi iş yani bi nevi taşeron işçi şiçibukai, ancak korsanlara yakışacak bir işAmiral konusunda ben köpek demiyorum ama eleştirenler haklılar bir yerde şimdi.
Garp bile bu yüzden Amiral olmuyor kutsallara hizmet ediliyor, onlardan emir alınıyor diye.
Lucci'nin Mariejois de ki o halini görünce diyenleri de pek eleştirmem yani.
Akainu'ya bile ''Senin bir değerin yok'' ve ''Siz hükümetin görünün yüzüsünüz'' diyen bir topluluk var.
Ne memuru yav?adam memur olum :S gorosei de başkasının emir kulu ama ne amiraller ne gorosei köpeklik yapmıyor, o iş daha alt kademe bi iş, daha angarya bi iş yani bi nevi taşeron işçi şiçibukai, ancak korsanlara yakışacak bir iş
kutsal ejder ve amiral senaryolarına 2 gündür rastlıyorum bilemiyorum Fujinin anlık pskikolojisine baglı reyis ben zaten körüm rahat ol da diyebilir tost ta yapabilirler .Kutsalın biri yolda gördüğü on yaşında kıza tecavüz etmeye karar verse Fuji ne yapar acaba?