Güncel filo amiralinin lakabı kırmızı köpek lan neyin derdindesin sen ehehu.
Güncel filo amiralinin lakabı kırmızı köpek lan neyin derdindesin sen ehehu.
Japonların kutsal köpeği o yav Mihawk gibi sokak iti değil.Güncel filo amiralinin lakabı kırmızı köpek lan neyin derdindesin sen ehehu.
Amirallere köpek diyen o görüşte olan okuyucular, bu savaş lordlarının değeri OP evreninde de köpek. Halkın gözünde de değerleri o yani.Denizciler kimin köpeği diye bir konu açılmalı bence. Bu konuyu açacak yiğide manevi destek verilir.
Konuyu saptırma, benim yazımda shicki geçti mi ? Denizcilerden bahsediyorum. OP halkının gözünde denizciler tabi ki kahraman gözükecek. Sıradan halkın denizcilerin ipinin kimin tutacağını bileceğini mi sanıyorsun Forumda böyle bir konu açılsa düşünceleri merak ettim sadece.Amirallere köpek diyen o görüşte olan okuyucular, bu savaş lordlarının değeri OP evreninde de köpek. Halkın gözünde de değerleri o yani.
İyi de sen genel bir konuya yazmadın ki o mesajı Savaş Lordları başlığına yazdın yani. O yüzden böyle cevap verdim.Konuyu saptırma, benim yazımda shicki geçti mi ? Denizcilerden bahsediyorum. OP halkının gözünde denizciler tabi ki kahraman gözükecek. Sıradan halkın denizcilerin ipinin kimin tutacağını bileceğini mi sanıyorsun Forumda böyle bir konu açılsa düşünceleri merak ettim sadece.
garibanlar rahat uyuyorsa denizciler ve onlara önderlik eden başbuğ sayesinde, sen köpek desen ne demesen ne. elbet meyve veren ağaç taşlanır, bunun da farkındayız :dKonuyu saptırma, benim yazımda shicki geçti mi ? Denizcilerden bahsediyorum. OP halkının gözünde denizciler tabi ki kahraman gözükecek. Sıradan halkın denizcilerin ipinin kimin tutacağını bileceğini mi sanıyorsun Forumda böyle bir konu açılsa düşünceleri merak ettim sadece.
Tam tersini denizcilere uygulayalım dedim işte. Nerede yazayım genel tartışma da mı yazayım. Yine alakasız gözükecekti orada.İyi de sen genel bir konuya yazmadın ki o mesajı Savaş Lordları başlığına yazdın yani. O yüzden böyle cevap verdim.
O ağacı Sabo taşlayacak Sabooooooo!garibanlar rahat uyuyorsa denizciler ve onlara önderlik eden başbuğ sayesinde, sen köpek desen ne demesen ne. elbet meyve veren ağaç taşlanır, bunun da farkındayız :d
O garibanlar ayağını, ohara da masumları katlederken de yapıyor musunuz Denizciler için adalet, kutsalların çizdiği sınırlara kadardır. Kutsallar bunların suratına tükürse, "bana mı tükürdün" bile diyemezler.garibanlar rahat uyuyorsa denizciler ve onlara önderlik eden başbuğ sayesinde, sen köpek desen ne demesen ne. elbet meyve veren ağaç taşlanır, bunun da farkındayız :d