Kumaya benim kadar üzülen yoktur. Ama karakteri seviyoruz diye bazı gerçekleri örtbas edecek değiliz.Kuma reisle dalga geçmeyin bari ya :S
Olayların iç yüzünü bilmiyoruz daha.
Kumaya benim kadar üzülen yoktur. Ama karakteri seviyoruz diye bazı gerçekleri örtbas edecek değiliz.Kuma reisle dalga geçmeyin bari ya :S
Kumanın başına bi şeyler geldiğine lafımız yok ama hükümetin savaş lordlarını nasıl gördüğü ortada.Kuma reisle dalga geçmeyin bari ya :S
İvankova bile saldırıyordu zaten, ne hallere düştü herif!Kumaya benim kadar üzülen yoktur. Ama karakteri seviyoruz diye bazı gerçekleri örtbas edecek değiliz.
Karakterini, kimliğini ayaklar altına alıp korsan olmalarına rağmen denizcilerin emrine giriyorlar. Köpek denmelerinin sebebi bu zaten, win-win durumu olmasa bu durum da ortaya çıkmazdı. Sonuçta çıkar için köpek oluyorlar.Çift taraflı win-win bir anlaşma için bir tarafa köpek demek ? Bunlar Rohan'a da köpek derler,aynen Theoden en büyük satılmıştı.
Shichi'lerin hükümetten emir alan köpekler olduğunu söylememiz için aynı normal denizci subayları gibi bir emir komuta sistemi içerisinde yer almaları lazım.Bakıyoruz,crocodile,doflamingo,hancock kendi adalarında takılıyolar,dilediğince can alarak.Kimsenin ses ettiği yok,denizciler büyük bir savaşa girecekler,savaşa katılın ya da shichi'likten çıkın deniyor.Yine seçim şansı var,köpeklik dediğin kavramdan çok uzak.Bakıyoruz aynı durumda amiral Fuji'de Dof'a yardım ediyor.Denizcilerde köpek o zaman ? Bir korsana yardım ediyorlar.Karakterini, kimliğini ayaklar altına alıp korsan olmalarına rağmen denizcilerin emrine giriyorlar. Köpek denmelerinin sebebi bu zaten, win-win durumu olmasa bu durum da ortaya çıkmazdı. Sonuçta çıkar için köpek oluyorlar.
Sıkıntı arkadaşların köpek tanımlamasında yapacak bir şey yok.Shickilerin kopek olmamasina oy veren arkadaslar neden sorgulaniyor anlamadim, madem bu kadar net gozukuyor shickilerin kopek oldugu o zaman konuda gereksiz, kapatin gitsin. Tartismayada gerek yok.
Adamlar korsan olmalarına rağmen korsanlığın tam zıttı davranıyor bu yüzden köpek deniyor diyorum hala emir almak falan diyorsunShichi'lerin hükümetten emir alan köpekler olduğunu söylememiz için aynı normal denizci subayları gibi bir emir komuta sistemi içerisinde yer almaları lazım.Bakıyoruz,crocodile,doflamingo,hancock kendi adalarında takılıyolar,dilediğince can alarak.Kimsenin ses ettiği yok,denizciler büyük bir savaşa girecekler,savaşa katılın ya da shichi'likten çıkın deniyor.Yine seçim şansı var,köpeklik dediğin kavramdan çok uzak.Bakıyoruz aynı durumda amiral Fuji'de Dof'a yardım ediyor.Denizcilerde köpek o zaman ? Bir korsana yardım ediyorlar.
Tartışmak kavramının içinde karşı tarafı sorgulamak yok mu yani?Shickilerin kopek olmamasina oy veren arkadaslar neden sorgulaniyor anlamadim, madem bu kadar net gozukuyor shickilerin kopek oldugu o zaman konuda gereksiz, kapatin gitsin. Tartismayada gerek yok.
Tarihte de köpek dendiğini gösterdim görmedin sanırım.Sıkıntı arkadaşların köpek tanımlamasında yapacak bir şey yok.
Sanji fanından,mantıklı ve kapsamlı bir şekilde yazdıklarımı çürütecek bir yazı bekliyorum ben de,te allam.Düz mantık devam.Adamlar korsan olmalarına rağmen korsanlığın tam zıttı davranıyor bu yüzden köpek deniyor diyorum hala emir almak falan diyorsun