Sen Nika'dan sonra seriyi bıraktığın için bilmiyorsun, Çaycılık yapıyormuş Amiraller o yüzden geçmiş olsun diyor.Niye geçmiş olsun?
Sen Nika'dan sonra seriyi bıraktığın için bilmiyorsun, Çaycılık yapıyormuş Amiraller o yüzden geçmiş olsun diyor.Niye geçmiş olsun?
Bölümü okudum. Askere giden insan bilir, örn yüzbaşısın diyelim binbaşı geldi mi hürmet edersin. Bundan doğal hiç bir şey yok. Bu forum hayatı toz pembe yaşıyor dünya gerçekliğinden arınmış.Sen Nika'dan sonra seriyi bıraktığın için bilmiyorsun, Çaycılık yapıyormuş Amiraller o yüzden geçmiş olsun diyor.
Uzun uzadıya konuşmaya gerek yok. Hükümete köpeklikleri tescillenmiş bir şey olduğu için konu kilit Karşı çıkan arkadaşlara sadece "amiraller hükümet köpeği değil hükümet çaycısı" derse hak verilir.Konuyu hortlatayım.
Amiral fanı olup lordlara köpek diyen başta @Montana olmak üzere bütün forumdaşlara geçmiş olsun demek istiyorum . Son bölümle iyi patladılar bence.
Croro'nun yaptığı en güzel iş çaycılıktı onu da amiraller elinden mi aldı şimdi? @Sir CrocodileUzun uzadıya konuşmaya gerek yok. Hükümete köpeklikleri tescillenmiş bir şey olduğu için konu kilit Karşı çıkan arkadaşlara sadece "amiraller hükümet köpeği değil hükümet çaycısı" derse hak verilir.
Göbek dansına da başlamışsın anlaşılanBölümü okudum. Askere giden insan bilir, örn yüzbaşısın diyelim binbaşı geldi mi hürmet edersin. Bundan doğal hiç bir şey yok. Bu forum hayatı toz pembe yaşıyor dünya gerçekliğinden arınmış.
Mendil verelim sil göz yaşlarınıGöbek dansına da başlamışsın anlaşılan
Lordlar seride köpek olarak geçiyor zaten, patlama nerede?Konuyu hortlatayım.
Amiral fanı olup lordlara köpek diyen başta @Montana olmak üzere bütün forumdaşlara geçmiş olsun demek istiyorum . Son bölümle iyi patladılar bence.
O değilde 1 ay Zoro fanlığı yapman gerekiyormuş, yaptın mı ?Mendil verelim sil göz yaşlarını