Bizim ilk turda elendiğimiz turnuvada nasıl son 5'e kaldı anlam veremiyorumKenny balon ya geleyim ilk maçta eşleşirsek yenip gideyim![]()
Bizim ilk turda elendiğimiz turnuvada nasıl son 5'e kaldı anlam veremiyorumKenny balon ya geleyim ilk maçta eşleşirsek yenip gideyim![]()
Arada şans yüzüne gülüyor işte. Bizim de acemiliğimize geldiBizim ilk turda elendiğimiz turnuvada nasıl son 5'e kaldı anlam veremiyorum
Beni eleyen Dante ile bugün turnuvaya katılırsa maç yapacağım ve yeneceğimArada şans yüzüne gülüyor işte. Bizim de acemiliğimize geldi![]()
Dostum senin elinden kimse kurtulamaz yenersin güveniyorum. Ben kendi rakibimle oynamam bir daha ama o maç üzerimde çok baskı hissetmiştim. İlk turdan elendim diye utancımdan banlattım zaten kendimi sodnsoğvsnoğvshdsdBeni eleyen Dante ile bugün turnuvaya katılırsa maç yapacağım ve yeneceğim
Katılmayı düşünmüyorum, size iyi eğlenceler.@Elend @ƊƛƝƬЄ Akşam turnuvaya katılacak mısınız ?
@SavaşkuşuMARCO Bugün sen de katıl
Kenny seni soruyordu
Ben bu aralar katılamam ama ilerde(1 ay) düzenli olarak katılmaya başlarım.@Elend @ƊƛƝƬЄ Akşam turnuvaya katılacak mısınız ?
@SavaşkuşuMARCO Bugün sen de katıl
Kenny seni soruyordu
Yok hocam ama katılmayı düşünüyor o saat te müsait olursam hep unutuyorum.@matadorrogue Dün turnuvaya katılmış mıydın ?