Vezir g7. Arkasında piyon var onu da geçtim at ile de hamleni yapabiliyorsun. Zaten vezir çok yönlü olduğu için şah hiçbir türlü kaçamıyor oradan.
Vezir g7. Arkasında piyon var onu da geçtim at ile de hamleni yapabiliyorsun. Zaten vezir çok yönlü olduğu için şah hiçbir türlü kaçamıyor oradan.
At h6'ya geçtikten sonra siyah şah h8'deki atı alarak güvene girebiliyor. şahı kaleden korumuş oluyorsun böylece.At h6 değil mi cevap?
Vezir g7'ye gelemez, beyaz şahı siyah filden koruyor. kilitli durumda.Vezir g7. Arkasında piyon var onu da geçtim at ile de hamleni yapabiliyorsun. Zaten vezir çok yönlü olduğu için şah hiçbir türlü kaçamıyor oradan.
Abi yukarı o kadar odaklanmışım ki beyaz şahı unutmuşum fkdkdkdkddkdkVezir g7'ye gelemez, beyaz şahı siyah filden koruyor. kilitli durumda.
Siyah fil d5Abi yukarı o kadar odaklanmışım ki beyaz şahı unutmuşum fkdkdkdkddkdk Fil b3 oluyor ama sanki
Vezir G3?At h6'ya geçtikten sonra siyah şah h8'deki atı alarak güvene girebiliyor. şahı kaleden korumuş oluyorsun böylece.
Vezir g7'ye gelemez, beyaz şahı siyah filden koruyor. kilitli durumda.
Fark edince sildim o kısmı. Günlük dozumu alıp zaten çocukluktan beri hiç oynamadım diyerek üzüntümü yatıştırıyorumSiyah fil d5
Benim de vardığım sonuç bu. İlk baktığımda siyah vezirin de kilitli olduğunu atlayıp bu hamleyi elemiştimVezir G3?
Keyifliydi, bu tarz bulmacalar eğlenceli oluyor. Teşekkür ederim.Benim de vardığım sonuç bu. İlk baktığımda siyah vezirin de kilitli olduğunu atlayıp bu hamleyi elemiştim![]()
Bir çok farklı mat yöntemi var ama tek hamlede mat yok.Vezir g7. Arkasında piyon var onu da geçtim at ile de hamleni yapabiliyorsun. Zaten vezir çok yönlü olduğu için şah hiçbir türlü kaçamıyor oradan.
Hamle siyahta değil mi fil ile şah çekildiği için