MiddleTusk ile Satranç Oynayın!
MiddleTusk kullanıcısıyla bir satranç oyunu başlatmak için bu bağlantıya tıklayın
link.chess.com
ben neden değişik oynuyor musumMiddleTusk ile Satranç Oynayın!
MiddleTusk kullanıcısıyla bir satranç oyunu başlatmak için bu bağlantıya tıklayınlink.chess.com
Genelde karşıma çıkan rakiplerimin hamleleri aşağı yukarı bellidir, sen daha belirsiz, sıradışı oynadınben neden değişik oynuyor musum
ben genelde hızlı oynamıyorum ve açılışları falan bilmediğim ve sevmediğim için rastgele hızlıca taş kesip devam ediyorum geneldeGenelde karşıma çıkan rakiplerimin hamleleri aşağı yukarı bellidir, sen daha belirsiz, sıradışı oynadın
Olmuş. Şuan dünyanın en genç GM'si.bu çocuk çok iyi oynuyor nakamura bu kadar genç olup bu kadar iyi oynayan biri görmedim not even close falan demişti . gm olmasına az kaldı.
Başta Nepo rahat kazanacak gibiydi de çok yaklaştılar, kimin kimi yeneceği belli olmuyor, aynı premier lig . Cidden müthiş turnuva, herkes birbirine çok yakın. Ne olacağını kestirmek de bu yüzden zor, yine de Nepo hâlâ en büyük favori, sonra Gukesh ve Naka geliyor bence ama bugünün maçlarından sonra bir daha bakmak lazım. Üsttekiler hep birbiriyle oynuyor. Umarım Naka kazanır, hazır Carlsen yokken bir dünya şampiyonu olsun reis.FIDE Candidates 2024 izleyen var mı? Müthiş turnuva oluyor. Ben Nakamura'dan umutluyum hala. O olmazsa Nepo alır. Sizce neler olur?
Hep Vidit karıştırdı ortalığı. Beraberlik olmayınca zevkli oluyor turnuva.Başta Nepo rahat kazanacak gibiydi de çok yaklaştılar, kimin kimi yeneceği belli olmuyor, aynı premier lig . Cidden müthiş turnuva, herkes birbirine çok yakın. Ne olacağını kestirmek de bu yüzden zor, yine de Nepo hâlâ en büyük favori, sonra Gukesh ve Naka geliyor bence ama bugünün maçlarından sonra bir daha bakmak lazım. Üsttekiler hep birbiriyle oynuyor. Umarım Naka kazanır, hazır Carlsen yokken bir dünya şampiyonu olsun reis.