@Luffytaro 3. lig takımına 5 gol atan süper lig takımı gibi duruyorsun.
Ağzıma kürekle vurduBlitz Chess • Luffytaro_00 vs nekomamushikf
Luffytaro_00 (2047) played nekomamushikf (1005) in a casual Blitz (5+0) game of chess. Luffytaro_00 won by checkmate after 15 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game!lichess.org
Atı alıp Üsküdar'ı geçtin galiba.Ağzıma kürekle vurdu
Doktor öyle böyle dayak yemedim. Rövanşında en azından bir maç almam lazım. Elosunu görünce yenildim zaten benAtı alıp Üsküdar'ı geçtin galiba.
Taro'ya karşı kazanmak zor ya.Doktor öyle böyle dayak yemedim. Rövanşında en azından bir maç almam lazım. Elosunu görünce yenildim zaten ben
Sen ne demek istiyorsun, açık konuş:d şaka maka iyi oynuyor taro, tok karına oynasam biraz zorlardım sanırım ama gene döverdi sonuç değişmezdiTaro'ya karşı kazanmak zor ya.
Kendisi satranç konusunda KF'nin gururu konumunda.
Fark ettim, Kaido görmüş, Kid, Hawkins, Apoo üçlüsünden Apoo gibi davrandın sanki birden. Atını aldın ve karşı safa geçmeye çalıştın.Doktor öyle böyle dayak yemedim. Rövanşında en azından bir maç almam lazım. Elosunu görünce yenildim zaten ben
Telefonla konuşuyordum ya oynarken, yemek söylemiştim, iptal oldu vesaire odaklanamadım. Ama gene de yenerdi değişen birşey olmazdı dhdhdhdFark ettim, Kaido görmüş, Kid, Hawkins, Apoo üçlüsünden Apoo gibi davrandın sanki birden. Atını aldın ve karşı safa geçmeye çalıştın.
Tabii tabii halamın düğünündeydik o sırada, garson üzerime pastayı dökünce telefon da uçtu, benim ufak kuzenin eline düşmüş, o da sağa sola basmış işte. Çanakkaleli benim ufaklık. Atı görünce dayanamadı, bastı gitti kerata. Ahahaha. Tamam ya yeter bu kadar, kolay gelsin diğer oyunlarda.Telefonla konuşuyordum ya oynarken, yemek söylemiştim, iptal oldu vesaire odaklanamadım. Ama gene de yenerdi değişen birşey olmazdı dhdhdhd