"kaizokuou" olacaktı.Bir aksilik olmazsa organizatör Mihawk bey bu gece 21.30'da satranç turnuvası yapacak.
Hatırladıklarımı görsünler diye etiketliyorum. :s @Luffytaro @Meiou @sensey @Kaizoku-Ou @Black @amaneden @Rem @Riful @mystogan
Çok pardon ya."kaizokuou" olacaktı.Kırdın beni. Bundan sonra sen de benim için KennyMc Cormick'sin.
Bi aksilik var, katılamıyorum.Bir aksilik olmazsa organizatör Mihawk bey bu gece 21.30'da satranç turnuvası yapacak.
Hatırladıklarımı görsünler diye etiketliyorum. :s @Luffytaro @Meiou @sensey @Kaizoku-Ou @Black @amaneden @Rem @Riful @mystogan
Özledik ya işte bu, katılıyorum ben.Bir aksilik olmazsa organizatör Mihawk bey bu gece 21.30'da satranç turnuvası yapacak.
Son beş dakika. Kazanana @Luffytaro imzalı franky gömleği veriyoruz. Bu fırsatı kaçırmayın.https://lichess.org/swiss/w18odMHd
Geri döndük, Carlsen'in korkusundan katılamadığı turnuva serimiz tekrardan başlıyor.