Reis "Bunlar hep Amerika'nın oyunu. Birileri Türkiye'yi çekemiyor" dediğinde inanmazsınız bir de.Dış mihraklar chess lobisinde bile serbest bırakmıyor.
Reis "Bunlar hep Amerika'nın oyunu. Birileri Türkiye'yi çekemiyor" dediğinde inanmazsınız bir de.Dış mihraklar chess lobisinde bile serbest bırakmıyor.
Sen neden gelmiyorsun turnuvaya?Reis "Bunlar hep Amerika'nın oyunu. Birileri Türkiye'yi çekemiyor" dediğinde inanmazsınız bir de.
Sen beni ne sanıyorsun oğlum.Sen neden gelmiyorsun turnuvaya?
Datlum, 17 kişilik turnuvada iki seferdir 15. oldum. 17 kişilik turnuvada 15. oldum. 15. Yani sence ben becerebiliyor muyum? Yenile yenile bir şeyler kapmaya çalışıyorum, bir o kadar da kaybetsem de keyif alıyorum. Muhabbet güzel oluyor. Bir defa katıl anlarsın.Sen beni ne sanıyorsun oğlum.
Böyle zeki insan oyunlarını becerebilecek hava mı verdim sana?
İyiymiş. Ben 17 kişilik turnuvada en iyi ihtimalle 18. olurum. Neden? Çünkü satranç taşları bile benden daha iyi oyunculardır.Datlum, 17 kişilik turnuvada iki seferdir 15. oldum. 17 kişilik turnuvada 15. oldum. 15. Yani sence ben becerebiliyor muyum? Yenile yenile bir şeyler kapmaya çalışıyorum, bir o kadar da kaybetsem de keyif alıyorum. Muhabbet güzel oluyor. Bir defa katıl anlarsın.
Sadece bir defa. Sonra bir daha ısrar etmeyeceğim.İyiymiş. Ben 17 kişilik turnuvada en iyi ihtimalle 18. olurum. Neden? Çünkü satranç taşları bile benden daha iyi oyunculardır.
Peki. Ama yenmesi eğlenceli gelirse tekrar çağırabilirsin. Linlinsever kardeşime feda olsun.Sadece bir defa. Sonra bir daha ısrar etmeyeceğim.
-100 elo. Luffytaro ve Kenny başta olmak üzere 10 tane resimli dart alıyorum hemen.Saat 22.00'da turnuva var, isteyen herkes katılabilir. https://lichess.org/swiss/s2sDrFK8
Bundan sonra turnuvalar puanlı oynanacak.