Silinmiş Üye
Biraz daha destekleyici konuşsana kaslı ve hoşgörülü. Boş anmış peehh destek at destek ?Baya boş bir anıma geldi. Güzel güldüm. Sen mi oynamıştın?
(la bana da aynısı oldu)
Biraz daha destekleyici konuşsana kaslı ve hoşgörülü. Boş anmış peehh destek at destek ?Baya boş bir anıma geldi. Güzel güldüm. Sen mi oynamıştın?
Hangi isimle katıldın diyorumİsim ne derken?:S
Lan ben oynamadım olm turnuva izliyordum onu yazdım.Hangi isimle katıldın diyorum
Hay ben senin :SADASAD Olum katılsana. @Mihawk abisi arkadaşımızı niye aranıza almıyorsunuz heee ???? Bak abisi yalnızlıktan çete falan izliyor aranıza alsana iyi oynasın, taşlarını falan da yemez yani. Biraz avantaj da verirsiniz kardeş kardeş oynarsınız.Lan ben oynamadım olm turnuva izliyordum onu yazdım.
Ben oynayamıyorum olm,izleyebiliyorum ama :sHay ben senin :SADASAD Olum katılsana. @Mihawk abisi arkadaşımızı niye aranıza almıyorsunuz heee ???? Bak abisi yalnızlıktan çete falan izliyor aranıza alsana iyi oynasın, taşlarını falan da yemez yani. Biraz avantaj da verirsiniz kardeş kardeş oynarsınız.
Turnuva muhabbeti ederdik. Güzel hamle yaptı, eyvah şansı kaçırdı falan. Bence Vegachan güzel düşündü.Lan ben oynamadım olm turnuva izliyordum onu yazdım.
Bundan sonra biraz öğren ve oyna. Desteklemeye de gelecem ona göre.Ben oynayamıyorum olm,izleyebiliyorum ama :s
Oynamayı biliyorum,arada katılıyorum zaten de yenilmekten bıktığım için katılmıyorum bu aralar.Bundan sonra biraz öğren ve oyna. Desteklemeye de gelecem ona göre.
@Kenny McCormick bu arkadaşı yendiğini göreyim capslerini keserim, şikayet ederim ona göre. Az yenil lan.Oynamayı biliyorum,arada katılıyorum zaten de yenilmekten bıktığım için katılmıyorum bu aralar.
Ya dhhdhdhdhd daha fazla konuşup rezil etme beni bdhdhdh@Kenny McCormick bu arkadaşı yendiğini göreyim capslerini keserim, şikayet ederim ona göre. Az yenil lan.
@Luffytaro Buranın ağası sensin sanırım, sen de 1-2 el yenil bir şey olmaz.
Ayıp yaov ayıp. Nerede bu kf dayanışması arkadaş..... Kf bitmiş peehhh