Hiç öyle bakmadım ya. Düşüktür ama. Çok taş uyuyorum. Kırmızılı hatam bolSenin Elo kaç?
Hiç öyle bakmadım ya. Düşüktür ama. Çok taş uyuyorum. Kırmızılı hatam bolSenin Elo kaç?
Benim odaklanmam gerekiyor. Bugün forumda gezerken turnuvaya katıldım. Birkaç kritik hata yaptım. Yapmasam ilk 3'te bitirebilirdim. Ama hızlı öğreniliyor turnuvalar ile. Normal maçlarda o kadar geliştiğimi hissetmedim.Hiç öyle bakmadım ya. Düşüktür ama. Çok taş uyuyorum. Kırmızılı hatam bol
Bullet 1+0 turnuvalarına da gir istersen. Orada bol fedalı oyunlar oynaBenim odaklanmam gerekiyor. Bugün forumda gezerken turnuvaya katıldım. Birkaç kritik hata yaptım. Yapmasam ilk 3'te bitirebilirdim. Ama hızlı öğreniliyor turnuvalar ile. Normal maçlarda o kadar geliştiğimi hissetmedim.
Ben açılış yapana kadar oyun biter.Bullet 1+0 turnuvalarına da gir istersen. Orada bol fedalı oyunlar oyna
Turnuva var mı bugün? @Mihawk
Iyi ya sorun değil, ara vermek iyi olur.Maalesef. Pazar günleri yapmayacağız.
Galiba bu oyuna aşığım en iyi oyunu getir yine değişmem kaybetsem de zevk alıyorum keşke turnuvalar uzun olsa veya saatlik yapsakBlitz Chess • Rorono4a vs Stixi
Rorono4a (1661) played Stixi (1725) in a rated Blitz (5+3) game of chess. Stixi ran out of time after 52 moves. Click to replay, analyse, and discuss the game!lichess.org
Oyun sonlarını sevmeye başladım
Çok fazla hata oluyor bu da maçı bayağı eğlenceli yapıyor