Dediğin gibi olsaydı ne Moria Oars cesetleri ile yeni dünyayı ele geçirmeye çalışırdı, ne de Oars JR yeni dünyada etkili bir korsan olabilirdi. Doflamingo kendini Oars JR'ın yumruğundan sıyrılmak zorunda hissediyorsa ortada kayda değer bir güç vardır. Ayrıca Zunisha'nın Jack'e yaptığını da unutmamak gerek.One Piece evreninde boyut nerdeyse hiç bir şey. .
Nerdeyse dedim zaten Oars'in sonunu biliyoruz zaten. Jack'de kendi öküzlüğünden vuruldu yani çoğu karakter o saldırıdan kaçabilirdi bana göre boyut önemsiz demiyorum ama çoğu zaman pek bir şeye etki etmiyor.Dediğin gibi olsaydı ne Moria Oars cesetleri ile yeni dünyayı ele geçirmeye çalışırdı, ne de Oars JR yeni dünyada etkili bir korsan olabilirdi. Doflamingo kendini Oars JR'ın yumruğundan sıyrılmak zorunda hissediyorsa ortada kayda değer bir güç vardır. Ayrıca Zunisha'nın Jack'e yaptığını da unutmamak gerek.
Luffy'nin G3 tekniğinin mantığı sadece boyutunu arttırmak, yani sadece kemikten bir balon yapıyor ve bu sayede muazzam bir güç artışı sağlıyor. Aynı şekilde G4 kullanırken de bu boyutta olmam lazım yoksa yeteri kadar güçlü saldırılar yapamam diyor. Uzun lafın kısası, seride boyut farkının baya bir farkı var, elbet her şey boyut değil ancak Mangaka özellikle bunun üstünde durmuş.Nerdeyse dedim zaten Oars'in sonunu biliyoruz zaten. Jack'de kendi öküzlüğünden vuruldu yani çoğu karakter o saldırıdan kaçabilirdi bana göre boyut önemsiz demiyorum ama çoğu zaman pek bir şeye etki etmiyor.
Meyvesi yok , konu içinde de yazıyor zaten.Bu boyutta birinin meyve kullanması ileri seviyede bir güç oluşturur, merakla bekliyoruz.
Farkındayım, hani BB tayfası meyve topluyor ya belki ileride kaliteli bir şey bulurlarsa yer diyorum.Meyvesi yok , konu içinde de yazıyor zaten.