Kutsal şövalyelerin seviyesi bilinmiyor bilindiğin üzere. Liderleri Garling epey güçlüdür bi o kesin. Onlardan biri olabilir,dediğin gibi belki seraphim olabilir,hükümet tarafından farklı birisi olabilir. Tüm kekteki kadar zaten önemi olamaz. Çok karakter var da önemli birilerine karşı görürüz.Geri gelse de WCI’daki kadar öneme sahip olmaz yine de. Hikayeyi hızlandırmaya gidiyor adam. Zaten seride karakter öldürmedi arclarda gördüğümüz çoğu karakter savaşa dahil olur. Bunun Wyper’ı var Vivi’si var Hasır Şapka Filosu var hepside kendi arclarında özel karakterlerdi. Bu kadar karakter varken gidip Lütfüyü gösterecek yine. Kata’yı da büyük ihtimal tayfasının kaptanı olarak yapar ve kardeşleriyle mutlu mesut yaşarken gösterir serinin sonunda. Son savaşta ne yapabilir diye düşünüyorum heralde Seraphimlere karşı savaşır. Ya da Denizci, Hükümet adamlarına karşı savaşır. Senin aklına ne geliyor?
Hükümet tarafından farklı birisi de olabilir. Çok fazla rakip olacak bizim ekip ve geriye kalan yan karakterler için.Lucci vs Kata güzel bir dövüş olabilirdi eğer olma durumu olsaydı.Çizeceğini zannetmem ama.
Hükümet tarafı zaten aşırı güçlü.Ben farklı sürprizler bekliyorum onlar lehine ayrıca.Bizim tarafın aşırı kalabalık olmasının bir mantığı da olur böylece.