İşte yakın seviyede nasıl götürüyor? Birisi haki üzerindne ilerliyor, diğerinden doğru düzgün haki kullanımı bile görmedik? Bu serideki en önemli güç haki değil mi? Birisi Wano'da yonko'yla dövüştü, üstüne Lunarian gibi ırktan birisiyle dövüştü, diğeri ise Judge'ı geçmek isteyen, dövüş sırasında Sanji'yle dövüşmek yerine bir tane kurtizanın peşine dövüşen adamla dövüştü. Bu nasıl yakın görmek oluyormuş?
Uçurum yok, çoğu Sanci fanının kafasındaki gibi bir yakınlık, bir Aokiji ve Saka yakınlığı da yok. Ben hep bunu yazıyorum; Luffy>Zoro>Sanji, aralarındaki farklar çok net bir şekilde belirtilmiştir; buna kimi az der, kimi ise fazla. Featler üzerinden de gitmeye gerek yok, direkt anlatı üzerinden bakalım: Luffy'nin kanatları Zoro ve Sanci'dir, burada Luffy'nin kaptan olarak farkını koyarken; çatı dövüşüne girmesi, en kötü nesilden ve supernova olması, Shanks ve Mihawk, Koby, Smoker ve Tashigi denklemlerinde de Zoro hep Lufyf'nin yanındadır, bu da Sanji'den ayrıldığı kısım. Anlatı içerisinde Zoro, Sanci'den çok Luffy'nin yanındadır, onla ilişkildir mesela.
İsteyen yakın görür bu arada, yukarıda da yazdım, sadece Itaçi_27'nin kurduğu mantık, işine geldiği gibi karakterden karaktere değiştiriyor bunu. Bu da komik. Zoro'nun hakisi zayıf, Kata'yı anca seri sonunda kara kılıç yapar diye yorumlarken, Sanci hızlı, Naruto'da Minato gibi hızlı karakterler yeniyor, Zoro'dan güçlü olması gerek dediği de oluyor. İşine gelince haki, işine gelince hız.