Aynen Smoothie ile aynı seviyede.King falan bu seviyenin adamı değil.Geçelim o işi.
Aynen Smoothie ile aynı seviyede.King falan bu seviyenin adamı değil.Geçelim o işi.
Önem olarak evet.Jack ile sağ kolu denk tutmadım bak insaflıyım senin aksine xd.Aynen Smoothie ile aynı seviyede.
Aynen aga Kata KK+++ pardon benim hatam.King falan bu seviyenin adamı değil.Geçelim o işi.
@Mewtwo Aç kapa sağ kolcuğun klanlığını yapmaya devam mı
King'ten güçlü her karakter kkymiş yeni öğrendim sayende.Yazar bir tanesine uyanışı,ileri gözlemi,h.hakiyi layık görmüş,diğerine ise özel ırk.Baya denk karakterler gerçekten de.Aynen aga Kata KK+++ pardon benim hatam.
Özel ırk, ateş bükücü, yüksek dayanıklılık, bir sürü yetenekler. Baya denkler.King'ten güçlü her karakter kkymiş yeni öğrendim sayende.Yazar bir tanesine uyanışı,ileri gözlemi,h.hakiyi layık görmüş,diğerine ise özel ırk.Baya denk karakterler gerçekten de.
Daha kötü silahlanma,açık ara daha kötü gözlem,çok daha sınırlı bir meyve gibi eksileri de var.Kata serideki zirve güçlerden birisi olan hakilerde asrın farkını atmış,fiziksel güç konusunda geride bile değil bu adamdan,potansiyeli daha fazla(tartışmaya kapalı),daha işlevsel meyvesi var.Ki yüksek dayanıklılık deyip övdüğün özellik bile handikap barındırıyor.Alev modunda yavaş,hız modunda ise dayanıklı değil bu King.Özel ırk, ateş bükücü, yüksek dayanıklılık, bir sürü yetenekler. Baya denkler.