Geçemedi yahu. Kostüm olmasa az kalsın ölüyordu 4 sayı önce. Jinbe kostümsüz ölmüyor.Jinbei resmen Kurapika gibi koşullu giriyor savaşlara. Öleceğim yer falan filan diyor ortalık şaşıyor. Sanji BAA'da geçti balığı çoktan :S
Sake'nin yanında güzel gider diye bakıyor reis.Franky ömrü boyunca geçemez Jinbei'yi etmeyin gitmeyin.
Şu an tayfada 2. sırada Jinbei var. Zoro'nun bile gozleri parlıyor görünce.
Ödül, tecrübe geçmiş, insanların teveccühü bakımından şuan Jinbei Luffy'den sonraki kişidir.Franky ömrü boyunca geçemez Jinbei'yi etmeyin gitmeyin.
Şu an tayfada 2. sırada Jinbei var. Zoro'nun bile gozleri parlıyor görünce.
Jinbe kimin ağzını açık bırakmış affedersin? Zoro tüm Dressrosa’ya ağız açma ritüeli yaptırmış adam. Luffy’den sonra Zoro. Zoro’dan sonra Jinbe. Jinbe’den sonra Usopp ondan sonra da Franky gelir.Ödül, tecrübe geçmiş, insanların teveccühü bakımından şuan Jinbei Luffy'den sonraki kişidir.
Senin adaletini seveyim Yubashiri. Sen iyice Zoro hard fanı oldun çıktın. Sanji haterliğini hiç söylemiyorum. O yüzden senin Zoro ile ilgili değerlendirmelerine itibar olmaz.Jinbe kimin ağzını açık bırakmış affedersin? Zoro tüm Dressrosa’ya ağız açma ritüeli yaptırmış adam. Luffy’den sonra Zoro. Zoro’dan sonra Jinbe. Jinbe’den sonra Usopp ondan sonra da Franky gelir.
Diğerleriyle ilgili değerlendirmelere itibar ediyorsun yani.Senin adaletini seveyim Yubashiri. Sen iyice Zoro hard fanı oldun çıktın. Sanji haterliğini hiç söylemiyorum. O yüzden senin Zoro ile ilgili değerlendirmelerine itibar olmaz.
İşime gelenlere neden etmeyeyimDiğerleriyle ilgili değerlendirmelere itibar ediyorsun yani.
Sanji Kizaru'yu yenemesin dile benden ne dilersen.IBAN'a da kabulum var mısın bir iddiayaSanji kim? Kizaru yenmek kim? Kostümü olmadan Jinbe’nin tozunu yutan adam.