daha göstermedi ama uçamadığını nerden çıkardın?bir kere sanji uçuyor zoro uçabiliyor mu ?
iki dostu birbirine kırdıranlara #yazıklarolsun
daha göstermedi ama uçamadığını nerden çıkardın?bir kere sanji uçuyor zoro uçabiliyor mu ?
görevi değil bir kere bir dövüşçünün havada ne işi var?daha göstermedi ama uçamadığını nerden çıkardın?
daha göstermedi ama uçamadığını nerden çıkardın?
kim bu millet allaşkına ya :S aç bi anket de görelim sanji ve zoro rakip miymiş değil miymiş... öyle kafadan sallayıp çoğunluk böyle düşünüyor demek kolay. #kulakullukedene #yazıklarolsunBen koymuyorum ama millet bu karakterleri yakın düşünüyosa aşçı ve dövüşçü diye sınıflandırılacak bi durum yok demek ki
özgüveni eksik olan zoro zaten gizlenerek gidiyor dimi rakibin yanına. hattı yara yara gidiyor herif. kınlar olmasa kaidouya ilk ulaşan o olacaktı... #kahrolsunalgıdaseçicilikNedense hep özgüven eksikliği olanda Zoro.
kullanım senaryoları sınırsız, hayal gücünü genişletgörevi değil bir kere bir dövüşçünün havada ne işi var?
iki kolunu savurunca tornado çıkaran adam yeri tepiklese uçamayacak sanıyorsun lolZoronun uçuşu.
e uçsun o zaman?iki kolunu savurunca tornado çıkaran adam yeri tepiklese uçamayacak sanıyorsun lol
Forumun kılıççılar haricindeki düşüncelerini de takip etmeni tavsiye ederim... Ha bana laf etme bana kalırsa direkt Zoro>Sanji hiç kuşkusuz.öyle kafadan sallayıp çoğunluk böyle düşünüyor demek kolay.
Yeri tepükleyerek gaz çıkarırda uçar belki.kullanım senaryoları sınırsız, hayal gücünü genişlet
iki kolunu savurunca tornado çıkaran adam yeri tepiklese uçamayacak sanıyorsun lol