BattalGazi 25 Eyl 2020 #271 Vinsmoke Sanji dedi ki: Bi gün senin yüzünden ayakkabı koklayacağız Genişletmek için tıkla ... O ne demek?
Vinsmoke Sanji dedi ki: Bi gün senin yüzünden ayakkabı koklayacağız Genişletmek için tıkla ... O ne demek?
ReaperDuke 25 Eyl 2020 #272 BattalGazi dedi ki: O ne demek? Genişletmek için tıkla ... Kılıç koklayanların sanji versiyonu olacaz demek
BattalGazi dedi ki: O ne demek? Genişletmek için tıkla ... Kılıç koklayanların sanji versiyonu olacaz demek
Eric Cartman 25 Eyl 2020 #275 Marinefordu okurken sorsanız amiral derdim Zou'ya kadar olan kısımda sorsanız sağ kol civarı derdim. Şimdi Page One seviyesi diyorum.
Marinefordu okurken sorsanız amiral derdim Zou'ya kadar olan kısımda sorsanız sağ kol civarı derdim. Şimdi Page One seviyesi diyorum.
Dattebayo..! 25 Eyl 2020 #278 Amiral seviyesi olur. Renkli donla olacak iş değil tabi ama bir mutasyona bakar olay.
Visums 25 Eyl 2020 #279 Bu arada cidden eğer Amiral veya üstü seviyeye gelmezse Sanji'ye değil de Oda'nın kafasına yazık!
Dr. Hiluluk 25 Eyl 2020 #280 Mangaka kısmısı genelde bana fan servis yapmadığı için sağ kol altı bile olabilir. Zaten ben bir mangadan ne beklersem ne istersem hep tersi olur. Hiç şaşmadı bugüne kadar.
Mangaka kısmısı genelde bana fan servis yapmadığı için sağ kol altı bile olabilir. Zaten ben bir mangadan ne beklersem ne istersem hep tersi olur. Hiç şaşmadı bugüne kadar.