O zaman doğru düşündüğüme emin oldum
O zaman doğru düşündüğüme emin oldum
Forum olarak sanji'nin daha serinin bitmesine en az 3 arc varken yc2 alıcagını söyleyen sizsiniz.O zaman doğru düşündüğüme emin oldum
Ben öyle birşey söylediğimi hatırlamıyorumForum olarak sanji'nin daha serinin bitmesine en az 3 arc varken yc2 alıcagını söyleyen sizsiniz.
Sen için demiyorum ama forum'un %90 ı queen'i alacağını düşünüyor ki zoro king'i alirsa sanji de kesinlikle queen'i alir ama bence ikisininde rakibi onlar olmayacak.Ben öyle birşey söylediğimi hatırlamıyorum
Luffy rogeri geçecek ama Zoro en fazla sağ kol?Max sağ kol. Tıpkı rivali Zoro gibi. Amiral falan hoş şeyler değil.
Tayfadan o seviyelere bir Luffy gelecek gibi görünüyor. O kadar müttefik zart zurt Zoro/Sanji admiral sololasın diye gözümüze sokulmuyor.
Zoro yonkou++++Max sağ kol. Tıpkı rivali Zoro gibi. Amiral falan hoş şeyler değil.
Tayfadan o seviyelere bir Luffy gelecek gibi görünüyor. O kadar müttefik zart zurt Zoro/Sanji admiral sololasın diye gözümüze sokulmuyor.
Topluluk yorumları genelde mantıksız ve gaza gelmeye müsait olur zaten bana ne laf yapıyonSen için demiyorum ama forum'un %90 ı queen'i alacağını düşünüyor ki zoro king'i alirsa sanji de kesinlikle queen'i alir ama bence ikisininde rakibi onlar olmayacak.
Sana laf etme değil olay forum a genel tepkim.Topluluk yorumları genelde mantıksız ve gaza gelmeye müsait olur zaten bana ne laf yapıyon