Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sanji'nin Ark Sonu Geleceği Seviye

Sanji'nin Arc Sonu Geleceği Seviye

• Kullanılan toplam oy
    342
Zoro Balıkadam adasında kestiği adam tarafından kafese atıldı.Luffy ne dövüşler başından geçti ama gitti BAA adasında kan kaybından bayıldı.PH’de Luffy 1 kere CC’ye yenildi 1 kere nerdeyse Monet’e yenilecekti.Gene PH’de Zoro Yetiler öldü diye bıraktılar.Dressrosa’da Zoro’nun dibinden kılıçlarını çaldılar,Pica’yı bilmem kaç bölüm kovaladı bak bunlar hep kurgu gereği olan şeyler.Ama sırası geldiği zaman hepsi şovunu yapıyor.Sanji’nin sırası bu arc sonu gelmezse zaten tayfa içi dengeler değişmiştir.
Sanji'nin ne planı çıktı ne de şov yaptı. Tüm mesele bu? Bu arc da bitmek üzere, eğer bir şeyler göstermezse güç olarak geri plana kesin olarak atılımış demektir.

Öncelikle, E. Oda güç seviyelerine en önem veren ilk 3 mangakaya kafadan oynar. Seride hiçbir zaman absürt olaylar olmuyor, tartıştığımız en büyük sorunsal Mihawk'ın gücü. Herhangi bir şoneni düşünün ve One Piece ile karşılaştırın, fark inanılmaz.
Şimdi gelelim Yonji kısmına, Sanji Yonji'yi yamulttuğunda über süber kıyafeti üzerinde değildi Yonji'nin. Yonji cine üstün geldi mi hatırlayamadım, orayı yanlış mı yazdın acaba? Bir de Sanji'nin saldırı karşılamasını örnek vermişsin, Jozu Aokiji'yi, Law Doflamingo'yu, Vista Mihawk'ı karşılıyor. Karşılamak mesele değil, mesele indirmek.
Hayır ben şunu da anlamıyorum, Sanji'nin eleştirecek o kadar aksiyonu varken ÖZELLİKLE gücünü eleştirmek nedir? Arada biz de dalga geçiyoruz eyvallah, lakin güçsüz olduğu için değil, gerzek gerzek yaptığı aksiyonlardan. Adam 20 yaşında haşin bir delikanlı, kendi yaşına göre de gayet güçlü. Bütün işlerini gizli kapaklı yapmıyor olsa, şu an net En Kötü Nesil'deydi, lakin ödülü kendi gizliliğinden dolayı yükselmedi. Ödülü net 100'ün üzerinde olurdu.
Yazdığımdan zaten güç seviyelerine önem vermez anlamı çıkarma kurgu daha önemlidir manasında dedim.
Yonji’nin üstünde kıyafetleri vardı yanlış hatırlıyorsun. @Sakata Gintoki resim işini iyi hallediyordu en son.
Bu çay partisinden kurtarıldıktan sonra direk tepesine binmişti Cin’in.

Umarım herkes sanjiden umudunu keser. Sanji E.lobby deki gibi yükselişe geçtiği zaman çekirdek yiyerek okuyacağım yorumları ha kabukları elimle almayacağım kaseye tükürerek atacağım.

Not: kata gibi ağzınız açık kalmasın dikkat edin :)

Umarım herkes sanjiden umudunu keser. Sanji E.lobby deki gibi yükselişe geçtiği zaman çekirdek yiyerek okuyacağım yorumları ha kabukları elimle almayacağım kaseye tükürerek atacağım.
Yani ben bu lafları siteye üye olduğumdan beri görüyorum. Dile kolay 4 yıl olmuş. Hala çekirdek çitleyen, kapak falan veren çıkamadı :rolleyes:

Sanji'yi severim. Ezilecek durumu da yoktur benim açımdan. Sanji'yi eleştirirken sadece ne yaptığına bakmayıni neden yaptığına da bakın yeter. Arc sonu geleceği seviye aynı. Monster trio nun üçlüsü. Zaten seri başından beri devam eden Luffy-Zoro-Sanji sıralaması devam eder.

Yani ben bu lafları siteye üye olduğumdan beri görüyorum. Dile kolay 4 yıl olmuş. Hala çekirdek çitleyen, kapak falan veren çıkamadı :rolleyes:
Hacım şu an E.oda luffy den başkasını parlatmadığı için ve sanjinin bu arcta yaptığı olaylar göz ardı edildiği için şu anlık bu mümkün değil malesef. Bir gün luffy nin gelişimi illa ki son bulacak o günü beklemek zorundayız malesef.

Vücut yapısıyla alakalı bir p-up alır da gerçek gücünü ortaya çıkarırsa Zoro ayarı olur. Bu adamın layığı da budur zaten. Bu olmazsa yavaş yavaş daha çok geri planda bırakılan (dövüşlerde) bir karakter olur Sanji. Öyle bir şey olursa da Oda'nın adı çok anılır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık