Ulan keşke şuna dressrosada yer verselermiş.Yok yere milleti beklentiye soktu oda bizimde kafamız şişdi.Sanjiden fazla bişey beklememek akıl işi.
Oven'i indirse ona da razıyız. Smoothie 4-5 beden büyük Sanji'ye.Sanji bi çıldırıp smoothie yi indirse tadından yenmez.
Tabii. Sanji seri sonu amiral seviyesi diye şartladım kendimi ondan.Çok iyimsermişsin bi ara :/
Vaktinde ne dedim hiç bilmiyorum ama şimdi dolunay tavşanı alabilir mi emin değilim. Çok geri kaldı hemde çok.
İchi sanki farklı oldu, Sanji'den güçlü görülen en güçlü olduğu iddia edilen kardeş hani.Bir türlü tam güçte savaşını göremedik adamın. Yetti be Oda yetti bee!!! Yapamıyorsan istifa et!!!
(Nasıl? Olmuş mu @Monkey D. Luffy? )
Temsili Sanji vs davşan.
O kadar da değilVaktinde ne dedim hiç bilmiyorum ama şimdi dolunay tavşanı alabilir mi emin değilim. Çok geri kaldı hemde çok.
En güçlü değilmiş demek ki o Ichi. Hem Sanji'yi saniyeler içerisinde etkisiz hale getirmek çok büyük bir meziyet ister. O meziyet de tek bir kişide var!İchi sanki farklı oldu, Sanji'den güçlü görülen en güçlü olduğu iddia edilen kardeş hani.