Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sanji'de Fatihin Hakisi Çıkar Mı?

Sizce Sanji de çıkar mı?


  • Kullanılan toplam oy
    227
Sezgi gücü feminist bir eklenti usta o sayılmaz.
Oğlum çekmeyin beni oralara... feministlik filan... Tövbe tövbe...

Ekstra daha ne yapmalı ? Dünyayı geziyor işte tayfasıyla. Hedefler ve hayallere bakarsak bir çok kral haki kullanıcısı Sanji yanında sönük kalır.


Nika'nın Xebec ve Roger'ı geçeceği bir evrende tayfasınında bunları geçmesi gerekiyor. Kral haki kullanıcısı sayısına bakarsak Xebec :3 Roger :3 Mugi : 2

Sanji'nin esas gücü hız değil aslında. Hız+güç+dayanıklığı tekniğiyle harmanlayarak kullanıyor en başında beri. Bunlara ateş eklendi zamanla son olarak haki ve exoskeleton eklendi..Örnek vermek gerekirse Kizaru'da hız ana etmen, Sanji'de diğerleri de hız kadar önemli. Bir özelliğini çıkarırsan Sanji çöp olur.
Sönük kalan illaki vardır ancak ben çoğunluğun pek deöyle olduğunu düşünmüyorum. Kid vs diyeceksen kendisi Korsan Kral olmak istiyor bunun için iki kere Shansk'a saldırmış (Tamam feci bir şekilde yenilse de saldırmış )

Neyse Sanji'ye gelelim ben hikaye işlenişi bakımından Zoro'ya da vermezdim esasında tek güç artışı Kral hakisi olacak değil Sanji'de olmuş olmamış çok da önemli değil. Gen projesi bence çok daha fazla güç artışı vermiş durumda bence.

Nika olayına da gelirsek Sanji bence o çerçevede geri plana itildi gibi Oda tarafından. Her ne kadar sevmesem de Yamato tayfada olursa Sanji'den kuvvetli ihtimal güçlüdür... Yamato=Oden gibi düşün. Ray Zor. Luffy de malum...
bu arada sanjinin hayalini de başkası gerçekleştiriyor zaten. tüm dünya su altında kalınca her yer all blue olacak :)
Tüm dünya sular altında kalırken millet kaçışırken Sanji'nin gözleri dolu bir şekilde All Blue demesi... Var bir hayalimiz...
 
Neden?

Luffy'nin hedefi doğrultusunda yaptıkları ortada. Zoro'da keza bunun için çalışma ve çabası malum. Sanji'yi severim ama nerede çaba gördük? Ana amacı Bütün Denizi bulmak olan kişi bu hayal için ne yaptı?

Silahlanma hakisi noktasında üst seviyeye gelmesi İfrit saldırıları ile birleştirmesi Sanji'ye yeterli olur diye düşünüyorum. Keza esas gücü Sanji'nin hız ve fark etme... (Sezgi)
Bence kral hakiye mantık aramak bir noktada anlamsızlaşıyor. Yani Whitebeard'ın da kral olası yoktu aile kurmak istedi diyebilirsin. Yamato'nun kendine ait kişiliği yok. Ace babalığı KK yapmaya çalışıyordu. Garp ve Sengoku gerçekleri bilmelerine rağmen denizcilere boyun eğdi vs. Oda canı isterse güçlü yapacağı adama kral hakiyi veriyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık