Kaç kere yakaladım seni birde bayadır yapmıyorum, demiş valla yalan xdSanji gömmek hobim haline geldi. Bayadır yapmıyordum
Hahahah Her şey açığa çıktı tühKaç kere yakaladım seni birde bayadır yapmıyorum, demiş valla yalan xd
Sensin çirkin.İşte o çirkin o yüzden
Robin güzelken ona silah da doğrulttu. Onu naapçaz?Sanji kendi içinde ikilem bir karakter bence. Yanş Chiffon olayı da var mesela. Yardım edip etmemekte tereddüt etmişti. Eğer güzel bir hatun olsaydı burnu kanaya kanaya kurtarmaya giderdi.
Güzel olduğunu sonradan fark ediyor. xdSensin çirkin.
Linlin kadar partnerin oldu mu da kadının güzelliğine laf ediyon sen?
Robin güzelken ona silah da doğrulttu. Onu naapçaz?
Sanji’ye göre çirkin değil mi yani? Yanlış bir şey yok dediğimdeSensin çirkin.
Linlin kadar partnerin oldu mu da kadının güzelliğine laf ediyon sen?
Bak William kardeşim güzel bir cevap vermişRobin güzelken ona silah da doğrulttu. Onu naapçaz?
Şu Sanji denilen andavalı savunmak harbiden zor iş. Adamın her hareketi ofsayt hahahaaGüzel olduğunu sonradan fark ediyor. xd
Güzel olduğunu fark ettiği an.
Orada Vivi'yi korumak için onu yaptı da, şekilci olduğu da bir gerçek şimdi.Şu Sanji denilen andavalı savunmak harbiden zor iş hahahaa
Onu bile düzgün yapamıyor işte. Hemen saniyesinde gözleri kalp oluyor eziğinOrada Vivi'yi korumak için onu yaptı da, şekilci olduğu da bir gerçek şimdi.
Silah çekerken çirkin olduğunu düşündüğü anlamına gelmez ki bu.Güzel olduğunu sonradan fark ediyor. xd
Güzel olduğunu fark ettiği an.
Nereden bileyim. Ama hiç bir kadına çirkin dediğini de görmedim şahsen.Sanji’ye göre çirkin değil mi yani? Yanlış bir şey yok dediğimde
Sanji’nin Hareketlerinden anlaşılıyor zatenNereden bileyim. Ama hiç bir kadına çirkin dediğini de görmedim şahsen.