Değişmedi. Ben en başından beri kötü bir karakterin sevilip sevilemeyeceğinden bahsediyorum. Anlaşamamışız demek.Evet çünkü konunun akışı değişti? Bunlar zıt şeyler değil.
Ha?
Değişmedi. Ben en başından beri kötü bir karakterin sevilip sevilemeyeceğinden bahsediyorum. Anlaşamamışız demek.Evet çünkü konunun akışı değişti? Bunlar zıt şeyler değil.
Ha?
Sevebilirsin. Ama benim olayım burda bu kötü olaylara kulp bulunması aslında. Ben gavatlıklarına gülüyorum diyebilirsin. Ben dr zevksiz adam demek ki diye düşünürüm en fazla. Gavat değil dersen o zaman tartışma başlıyor işte.Değişmedi. Ben en başından beri kötü bir karakterin sevilip sevilemeyeceğinden bahsediyorum. Anlaşamamışız demek.
Gavatın anlamını biliyor musun?Sevebilirsin. Ama benim olayım burda bu kötü olaylara kulp bulunması aslında. Ben gavatlıklarına gülüyorum diyebilirsin. Ben dr zevksiz adam demek ki diye düşünürüm en fazla. Gavat değil dersen o zaman tartışma başlıyor işte.
Neden bulmıyım? Bilindiği kadarıyla adam herkesin iyiliğine hayatını adamış. Greater good dediğimiz şey. Daha ulvi bir amacı olan yok şu seride.Gavatın anlamını biliyor musun?
Dragon'u şerefli biri olarak mı buluyorsun kendi mantığınla?
Bm'yi centilmenlik yapılacak kadın statüsünde gören varsa demiştir ama BM ortada.. İsteyen herkes istediği şeyi yazar. Ona yapacak bir şey yok. Önemli olan denilenin ciddiye alınıp alınmayacağı.Big Mom'a vurunca denildi ama?
Bence iyi bir insan ama Sanji'nin eleştirildiği titizlikte eleştirildiği takdirde seride iyi insan kalmayacağını düşünüyorum. Bu bir Dragon-Sanji kıyası değil iyilik bakımından.Neden bulmıyım? Bilindiği kadarıyla adam herkesin iyiliğine hayatını adamış. Greater good dediğimiz şey. Daha ulvi bir amacı olan yok şu seride.
Tek değil ki adamın defteri kabarık.Bence iyi bir insan ama Sanji'nin eleştirildiği titizlikte eleştirildiği takdirde seride iyi insan kalmayacağını düşünüyorum. Bu bir Dragon-Sanji kıyası değil iyilik bakımından.
Kaptanına vurdu mantığıyla eleştirilmesi rahatsızlık verici.
Shounen mantığıyla değerlendirilmesi taraftarıyım. Yoksa her karakter iyi bir insanın yapmayacağı şeyler yapıyor diye düşünüyorum.Tek değil ki adamın defteri kabarık.
Bunların seviyesi ve sıklığı önemli. İlk tehditte yolundan döneceksen neden bu yola girdin derler adama. Birde önünde robin örneği var ulan.Shounen mantığıyla değerlendirilmesi taraftarıyım. Yoksa her karakter iyi bir insanın yapmayacağı şeyler yapıyor diye düşünüyorum.