İkiyüzlü Zoro fanlarından gına geldi la artık. Bir Zoro adam gibi adam, diğerleri madam. Tamam mı hadi gidin kahvenize okeye dönün.
Zoro korsancılıktan ziyade daha çok evcilik oynamayı seviyor sanki.Zoro kaptanına ne zaman saygısızlık etmiş? KK olacağım deyip de Aşçısından dayak yiyen Luffy'e de laf etmeli miyiz? Pembe dizi mi çekiyoruz burada? Zamanın da çok klas bir adamın sözü vardır; " Yaptığımız şey çocuksu bir korsancılık oyunu değil" demiştir.
Bir de Viski tepesinde Nakamasına inanmayıp saldıran Luffy ne olur? Onu da merak ettim Çörekçiii hahaha
Aaa daha çok Sanji sevmiyor mu sence? Pudding ve Sanji evleniyorlardı bile. Çiçekler toplamalar mı dersin, çeyiz bile düzmüş kıza.Zoro korsancılıktan ziyade daha çok evcilik oynamayı seviyor sanki.
Bunu diyen adam sonrasında ''Ama ben kayboldum ki hhihhihii'' diye geziye çıkan adamdı değil mi? Ne olgun davranış ama...Sanji, Big Mom'ın eline esir düşer, Zor ne hali varsa görsün der....Luffy, Kaido'ya esir düşer, Zoro tekne turuna çıkar... Bak bak adamdaki arkadaş sevgisine bak...Olaylar ciddileştiğinde ortadan kaybolan bebelere benzedi iyice.Zoro kaptanına ne zaman saygısızlık etmiş? KK olacağım deyip de Aşçısından dayak yiyen Luffy'e de laf etmeli miyiz? Pembe dizi mi çekiyoruz burada? Zamanın da çok klas bir adamın sözü vardır; " Yaptığımız şey çocuksu bir korsancılık oyunu değil" demiştir.
Bir de Viski tepesinde Nakamasına inanmayıp saldıran Luffy ne olur? Onu da merak ettim Çörekçiii hahaha
Boş hayaller. :/ Tayfadan kimseye yar olmaz.
Brook iki bölüm daha gelmese adam emekli hayatı yaşamaya karar verecekti.Aaa daha çok Sanji sevmiyor mu sence? Pudding ve Sanji evleniyorlardı bile. Çiçekler toplamalar mı dersin, çeyiz bile düzmüş kıza.
Luffy ile Zoro'nun da hataları olabilir ama bu Sanji'nin ki gibi değil bence. He Viski tepesinde Arkadaşına inanmayıp saldıran Luffy ne kadar karaktersiz ise Zoro da o kadardır diyelim o zaman Çörekçi'ciğim olur mu?Bunu diyen adam sonrasında ''Ama ben kayboldum ki hhihhihii'' diye geziye çıkan adamdı değil mi? Ne olgun davranış ama...Sanji, Big Mom'ın eline esir düşer, Zor ne hali varsa görsün der....Luffy, Kaido'ya esir düşer, Zoro tekne turuna çıkar... Bak bak adamdaki arkadaş sevgisine bak...Olaylar ciddileştiğinde ortadan kaybolan bebelere benzedi iyice.
Sen, Zoro'nun bu karaktersizliğine laf et, Luffy ve Sanji'ye bir şeyler söylerim ben.
Adam o kadar karizma ki kız peşini bırakmıyor Zoro ne yapsın? Ama güzel kız hahahaBrook iki bölüm daha gelmese adam emekli hayatı yaşamaya karar verecekti.
Aynen öyle bak ne güzel teşekkür etmiş hatta.Okamalarla takıldı diye Sanjiye kıl olan var mı ki? Ne alaka yani. Herif karaktersiz.
Zoro'nunkiler masum hatalar oluyor tabii. Yine Zoro ekseninde dönen muhteşem iyi niyetli sözler. Ama Sanji hata yapınca adamın ne şerefi kalıyor, ne onuru... Bir de siz demez miydiniz ''Zoro hata yapsın, onu da eleştiririz'' diye? Bekliyorum...:Luffy ile Zoro'nun da hataları olabilir ama bu Sanji'nin ki gibi değil bence. He Viski tepesinde Arkadaşına inanmayıp saldıran Luffy ne kadar karaktersiz ise Zoro da o kadardır diyelim o zaman Çörekçi'ciğim olur mu?