10. filmdeki hayvanlardan biri.eline sağlık smoker sama valla bekliyoduk bunu
bu arada şu shimatori kim acaba
Sanji vs. Shimatori (Gösterilmemiştir) (Yenmiştir) yazıyo düşündüm düşündüm hatırlayamadım :S
10. filmdeki hayvanlardan biri.eline sağlık smoker sama valla bekliyoduk bunu
bu arada şu shimatori kim acaba
Sanji vs. Shimatori (Gösterilmemiştir) (Yenmiştir) yazıyo düşündüm düşündüm hatırlayamadım :S
Bunu sebebinin, kameranın kadrajını açmamaları olduğunu sanıyorum ben.- Denizciler'in Sanji'nin resmini çekememelerinin nedeni, bizim sarı oğlanın değişik yerlerde gezmesinden dolayıdır.
Bu da zamanında benim Oda-san'ın hata yaptığını söylediğim konudur.- Serinin başlarında Sanji, Şeytan Meyvesi kullanıcılarının yüzemediğini bilmemekteydi. Ancak Thriller Bark'ta çocukken meyve kullanıcılarının yüzemediğini bildiğini söylemiştir.
animede ilk 20.bölümde görünüyorsa 12.bölümde nasıl gözü görülebiliyor?Smoker dedi ki:bazı fanlar Sanji'nin sol gözünün nadiren de olsa göründüğünü iddia etmişlerdir. Mangada hiç olamamakla beraber animede 12,27,82,128 bölümlerde ve altıncı filmde görülmüştür (Bu anlar çok kısadır ve animasyon hatası olduğu düşünülmektedir).İlk görünümü: Manga: 43, Anime: 20
21 yerine 12 yazmışım. Arada oluyor böyle hatalar.animede ilk 20.bölümde görünüyorsa 12.bölümde nasıl gözü görülebiliyor?