Kılıçsız kılıç ustası olmaz, mekaniksiz sayborg olmaz, ama zırhsız da biri tekme atabilir sanırsam. Sanjinin bacakları yoktu da zırhtan bacak mı taktılar :/Sen hiç anlamamışsın.
Kılıçsız kılıç ustası olmaz, mekaniksiz sayborg olmaz, ama zırhsız da biri tekme atabilir sanırsam. Sanjinin bacakları yoktu da zırhtan bacak mı taktılar :/Sen hiç anlamamışsın.
Punk Hazard sahnesine baktım da çok iyi yakalamışsın yav. Op gibi bir serinin kocaman dialoglar denizinde nokta atışı yapanlara bayılıyorumBunu buraya da atayım:
Laf atıp atıp şaka diyorsun. Kaçak dövüş yapma Bushido.Kaptanını güzelce milletin ortasında döven adamın hası, onun adı kutu kola Sanji
Not: Bu bir ironi
Yok Sanji'ye laf atıyorum ama Luffy'e atmıyorum onun için yazdımLaf atıp atıp şaka diyorsun. Kaçak dövüş yapma Bushido.
İttifak mı kuruyorlar sonra?Yok Sanji'ye laf atıyorum ama Luffy'e atmıyorum onun için yazdım
Daha önce de değinmiştim oraya, favori yerlerimdendir unutmamPunk Hazard sahnesine baktım da çok iyi yakalamışsın yav. Op gibi bir serinin kocaman dialoglar denizinde nokta atışı yapanlara bayılıyorum
Hahaha yanlış anlıyorlar sonra ittifak kurmalarında sıkıntı yok. Ama ben Luffy'i seviyorum yani sonra laf olmasınİttifak mı kuruyorlar sonra?