Senin onda birin kadar değil.İyice zıvanadan çıktın sende.
Senin onda birin kadar değil.İyice zıvanadan çıktın sende.
Vay arkadaş!!! Sanji şimdi de üvey evlat muamelesi görmeye başladı.Sanji, Zoro'nun arkadaşı değil öncelikle. Ayrıca adam en mantıklısını söylüyor. Karşına iki yonkou alıp da hayatta kalma şansın sıfır. Luffy'nin Tottoland'dan dağ sağ çıkma olasılığı da sıfırdı.
Sanji ile Robin'in tayfayı bırakmasının ne alakası var, anlamadım.Vay arkadaş!!! Sanji şimdi de üvey evlat muamelesi görmeye başladı.
Hadi Sanji, Zoro'nun arkadaşı değil. Enies Loby'de Robin tayfayı bırakınca koşa koşa gidiyordu ama. Yoksa Zoro'nun da mı kadınlara karşı zaafı var? Daha detaylı yazmaya gerek yok aslında.
Zoro Reis(!), Robin tayfadan ayrıldığında sorgusuz sualsiz koşa koşa yardıma giderken, Sanji ayrıldığında kendi haline bırakın diyor... Bundan bahsediyorum.Sanji ile Robin'in tayfayı bırakmasının ne alakası var, anlamadım.
Yoo, sorgusuz sualsiz gitmiyor. Yine bu kadın dostumuz mu düşmanımız mı falan diyor. En son Nami, Robin bizim için kendini feda etti tarzı şeyler söyleyince gidiyor. Ben öyle hatırlıyorum en azından.Zoro Reis(!), Robin tayfadan ayrıldığında sorgusuz sualsiz koşa koşa yardıma giderken, Sanji ayrıldığında kendi haline bırakın diyor... Bundan bahsediyorum.