O zaman sende Zoro gibi git ve bir kıza 2001 kere yenil ve sonra testesteron seviyeni söyle bana.Adamlık kavramına inat yaratılmış karakter.Oda bu karakter ile bize nasıl adam olunmaz gösterdiği için teşekkür ediyorum
O zaman sende Zoro gibi git ve bir kıza 2001 kere yenil ve sonra testesteron seviyeni söyle bana.Adamlık kavramına inat yaratılmış karakter.Oda bu karakter ile bize nasıl adam olunmaz gösterdiği için teşekkür ediyorum
Kafa yapısı olarak hiç yakın değilim kendisine. Çok uyuz ediyor bazen. Ama işlevsel olduğu için 51.Yüzde 90 olmalı en az yoksa çok ayıp.
İsviçre çakısı gibi adam diyon yani, aferin.Kafa yapısı olarak hiç yakın değilim kendisine. Çok uyuz ediyor bazen. Ama işlevsel olduğu için 51.
Onu seriyi okuyan herhangi biri inkar edemez zaten. Ediyorsa başka seriyi takip ediyordur.İsviçre çakısı gibi adam diyon yani, aferin.
Adamlık kavramına inat yaratılmış karakter.Oda bu karakter ile bize nasıl adam olunmaz gösterdiği için teşekkür ediyorum
Çocuklukta olan bir şeyin adamlıkla alakası nedir.Bir kıza yenilmesi testesteron seviyesi ile alakası ne cinsiyetçi seni.Senin o gözbebeğin sanjiyi top diye oynayacak kadın karakterler varken birde.O zaman sende Zoro gibi git ve bir kıza 2001 kere yenil ve sonra testesteron seviyeni söyle bana.
Olay çocukluk ve güçse zaten bu konuda Sanji epey gerideÇocuklukta olan bir şeyin adamlıkla alakası nedir.Bir kıza yenilmesi testesteron seviyesi ile alakası ne cinsiyetçi seni.Senin o gözbebeğin sanjiyi top diye oynayacak kadın karakterler varken birde.
zoroyla karşılaştırmak çok saçma çünkü biri savaşçı diğeri aşçı buna rağmen karşılaştırma yapılıyorsa bu Sanjinin aşçı olmasına rağmen çok iyi bir savaşçı olduğu anlamına gelir .Olay çocukluk ve güçse zaten bu konuda Sanji epey geride
Biz yapmıyoz yapanlar bellizoroyla karşılaştırmak çok saçma çünkü biri savaşçı diğeri aşçı buna rağmen karşılaştırma yapılıyorsa bu Sanjinin aşçı olmasına rağmen çok iyi bir savaşçı olduğu anlamına gelir .