Yazdığım şeyin yar olmakla, kaptanla, saygıyla ne alakası var?Nami birine yar olacaksa Luffy'e olur, lütfen kaptana saygınız olsun :/
Yazdığım şeyin yar olmakla, kaptanla, saygıyla ne alakası var?Nami birine yar olacaksa Luffy'e olur, lütfen kaptana saygınız olsun :/
Dostum mesajından Sanji x Nami gibi bir anlam çıkardım o yüzden yazdım niye kızıyorsunYazdığım şeyin yar olmakla, kaptanla, saygıyla ne alakası var?
Sanji ve Nami One piecein sayılı çiftlerindendir.Dostum mesajından Sanji x Nami gibi bir anlam çıkardım o yüzden yazdım niye kızıyorsun
Mehhhh katılmıyorum :/ Sanji gibi libidosu op evreninden büyük bir adama tek bir kadında yetmez. Her adada bir sevgilisi olur ama içlerinde nami olmazSanji ve Nami One piecein sayılı çiftlerindendir.
Pudding varken mi?Sanji ve Nami One piecein sayılı çiftlerindendir.
Nami Sanji'ye biraz çok. Pudding iyiydi ama işte ...Sanji ve Nami One piecein sayılı çiftlerindendir.
Sanji ve Nami One piecein sayılı çiftlerindendir.
Aksine Sanji'nin çok gerilerde olması satışların düşüşüyle doğru orantılı olduğu düşünülür, editörleri yalamayı bırakır: "Seni beyinsiz mahluk, trollük yapayım derken satışların yarı yarıya düşmesine sebep oldun. Senin saçma trollüklerin için serinin kan kaybetmesini göze alamayız." derler ve Oda'ya sağlam bir ayar çekerlerdi.Öyle olsa evde parti yapardı asıl.
Namiyi haremin kraliçesi yapacazMehhhh katılmıyorum :/ Sanji gibi libidosu op evreninden büyük bir adama tek bir kadında yetmez. Her adada bir sevgilisi olur ama içlerinde nami olmaz