Zoro yabancıların average joe dediği tarzda bir karakter.Sanji gibi çok detaylı bir geçmişe sahip olmasına gerek yok.Avunmaya falan çalışmıyorum olanı söylüyorum. Zoro gibi beş sayfalık bir geçmiş anlatımı yok diyorum.
Zoro yabancıların average joe dediği tarzda bir karakter.Sanji gibi çok detaylı bir geçmişe sahip olmasına gerek yok.Avunmaya falan çalışmıyorum olanı söylüyorum. Zoro gibi beş sayfalık bir geçmiş anlatımı yok diyorum.
Gerek olmayabilir orası ayrı ama görmek isteyen büyük bir çoğunlukta var ve halen irdelenmedi. Sanji'nin düşünülen kadar boş bir karakter olmadığını söylemeye çalışıyorum aslında.Zoro yabancıların average joe dediği tarzda bir karakter.Sanji gibi çok detaylı bir geçmişe sahip olmasına gerek yok.
Haklısın ama son dönemde Oda karakterin adeta içini boşalttı.Gerek olmayabilir orası ayrı ama görmek isteyen büyük bir çoğunlukta var ve halen irdelenmedi. Sanji'nin düşünülen kadar boş bir karakter olmadığını söylemeye çalışıyorum aslında.
5 sayfa sürdümü Zoronun geçmişi?Avunmaya falan çalışmıyorum olanı söylüyorum. Zoro gibi beş sayfalık bir geçmiş anlatımı yok diyorum.
Zoro dediğin adam, geçmişi anlatılmasına rağmen çok daha ayrıntılı ve derin düşünülerek işlenen bir karakterdir. Bir karakterin derinliği hakkında konuşabildiğin şeyler kadardır. Sanji o kadar derin ki hakkında 3 tane konu var yılların forumunda. Zoro da o kadar sığ bir karakter ki hakkında 20 tane konu var forumda.Avunmaya falan çalışmıyorum olanı söylüyorum. Zoro gibi beş sayfalık bir geçmiş anlatımı yok diyorum.
Boş laflar bunlar neydüğü belirsiz Zoronun fanları sizi.Zoro dediğin adam, geçmişi anlatılmasına rağmen çok daha ayrıntılı ve derin düşünülerek işlenen bir karakterdir. Bir karakterin derinliği hakkında konuşabildiğin şeyler kadardır. Sanji o kadar derin ki hakkında 3 tane konu var yılların forumunda. Zoro da o kadar sığ bir karakter ki hakkında 20 tane konu var forumda.
Az boy aynasında bakın fanı olduğunuz karaktere de öyle konuşun bari.
Hahahahahhaha Allah affetsin çok güldümBoş laflar bunlar neydüğü belirsiz Zoronun fanları sizi.
Battal reis yine formunda.Hahahahahhaha Allah affetsin çok güldüm
Kimin?Kişiliği beş para etmez.