Sanji bi ostursa metan gazıyla keser onun nefesini, mefta eder.Heat Sanji alacakmış. Orta zorlukta. Çok ateş çıkardığı için.
Hey yavrum hey.
Sanji bi ostursa metan gazıyla keser onun nefesini, mefta eder.Heat Sanji alacakmış. Orta zorlukta. Çok ateş çıkardığı için.
Hey yavrum hey.
Chopper'in, Queen'den kan aldığı bir ortamda Sanji'nin Big Mom'dan oluk oluk kan alması lazım. Brook'un rakibi Franky.Sonunda Brook'dan güçlü olduğunu kanıtlayacak demek.
Strausenin ömrünü adadığı pastayı Sanji bi koklamayla moleküllerine ayırdı ve sen hala utanmadan böyle ithamlarda bulunuyorsun. One piece Toriko evreninde geçse Komatsu hödüğü Sanjiye çırak olamazdı.Strausen>Sanji
Böylelerine cevap da vermemek lazım da sonra meydan boş sanıyorlar işte.Strausenin ömrünü adadığı pastayı Sanji bi koklamayla moleküllerine ayırdı ve sen hala utanmadan böyle ithamlarda bulunuyorsun. One piece Toriko evreninde geçse Komatsu hödüğü Sanjiye çırak olamazdı.
Doğru diyorsun ama ben istiyorum ki şu Kamabakka'dan kazandığı tarifleri aktif kullansın şifa veren güç veren yemekler yapsın aşçılığını sahaya taşısın. Strausen çatıda iki üç taşa dokunsa sofra kurar meselaStrausenin ömrünü adadığı pastayı Sanji bi koklamayla moleküllerine ayırdı ve sen hala utanmadan böyle ithamlarda bulunuyorsun. One piece Toriko evreninde geçse Komatsu hödüğü Sanjiye çırak olamazdı.
Çünkü Oda ciddiye alınmayacak kadar trol biri. Sanji'ye ettiği onca zulüm bile onu sevmemize engel olamadı. Yedincisi düzenlenen en popüler 100 One Piece karakter anketinde bile ilk üçte yer aldı.Sanji fanlarına harbiden saygı duyuyorum. Sevdikleri karakterinin bu kadar rahatsız edici derecede meze olmasına rağmen pek ciddiye almıyorlar.
Yav adam meyve gücüyle bile Sanjiye ezilir daha bundan ezikliği varmı, bak Choppiye Lawın yanında şifacı teyze gibi kalıyo.Doğru diyorsun ama ben istiyorum ki şu Kamabakka'dan kazandığı tarifleri aktif kullansın şifa veren güç veren yemekler yapsın aşçılığını sahaya taşısın. Strausen çatıda iki üç taşa dokunsa sofra kurar mesela
Ha + etkileri olmaz ama doyurur, yemek yemektir.
Madem görmeyecektik ne demeye 99 okama ile kapıştı Bak Zoro'ya.Süper hızlı öğrenen babunların içinden geçmiş. Şimdi de meyvesini yiyor.Yav adam meyve gücüyle bile Sanjiye ezilir daha bundan ezikliği varmı, bak Choppiye Lawın yanında şifacı teyze gibi kalıyo.
Sanjinin kamabakka tariflerinin seri sonuna kadar 3 tanesini görsen öpte başına koy, asıl mesele Sanjinin kral hakisi açmasıydı ve bunu tüm Zoro fanları yakında öğrenecek.