İvankov ne dövdüydü Sanji'yi ya.çöp oğlu çöp olduğu ivankovun ona eğitmen olmasıyla tescillendi.
İvankov ne dövdüydü Sanji'yi ya.çöp oğlu çöp olduğu ivankovun ona eğitmen olmasıyla tescillendi.
Şey.... ımmmm.... "Sıra bende" demesin de.Iva'nın bu haline kalkan eli ben kırarım yav. Şu güzelliğe bak...
Şey.... ımmmm.... "Sıra bende" demesin de.
Çöp demek çöpe hakaret olur. İnsana benzer hiçbir halleri yok. :dBlack maria ve boynu uzayan kadın dışında hepsi çöp
Sanji için önemli olan iç güzelliğidir, Zoro gibi bir kılıç için prenses kandırmaz.Black maria ve boynu uzayan kadın dışında hepsi çöp
Her hafta o hafta bu hafta dedik ama olmuyor. Ben artık pes ettim.Gelecek bölümün Sanji'nin şov bölümü olması için hepinizini dua zincirine davet ediyorum.
4-5 bölümdür ortalıkta gözükmüyor. Oda bile saldı adamı.Gelecek bölümün Sanji'nin şov bölümü olması için hepinizini dua zincirine davet ediyorum.
4-5 bölümdür ortalıkta gözükmüyor. Oda bile saldı adamı.
Allah'ım Oda'ya vicdan ver. Amin.Her hafta o hafta bu hafta dedik ama olmuyor. Ben artık pes ettim.
Liderim bunlar iç güzellikten ne anlar ki ?Sanji için önemli olan iç güzelliğidir, Zoro gibi bir kılıç için prenses kandırmaz.