Seride kadınlar prim yapsın diye ayağı kaydırılan karakter. Ahlaksız sOda..
One Piece borsasında parasını Luffy veya Zoro gibilerine yatıranlar 2x felan anca alır o da zorla. Sanji’ye yatırım yapanlar ya şerefiyle batar yok olup gider, ya da 100x yapar. Emekli 65+ tayfa Sanji’ye dokunmamalı.One Piece Borsası olsa Sanji'ye yatıranlar şu an iflas bayrağını çekmişlerdi. Tayfanın geri kalanı boğa sezonu yaşarken Sanji ayı sezonunda.
Evet Sanji'de malesef Zoro'nun şansı yok, adam hem şansa hem de Oda'ya kafa atıyor, ayakta durabilmek için.Yabancı bir forumda gördüm:
Wano'dan itibaren anka kuşu misali yükselişe geçecektir.Adamın dibidir. Başkalarıda sanji' ye laf atarak ekmek yer.
Bak sen şu işe....Chopper'in, Queen'in yüzünün şeklini değiştirdiği bir savaşta Sanji'yi ancak Yonkoular tatmin eder.
Bak sen şu işe, iradesi ete kemiğe bürünüp, yazarın kendisiyle dövüşüyor. Aizen gibi mübarek...Evet Sanji'de malesef Zoro'nun şansı yok, adam hem şansa hem de Oda'ya kafa atıyor, ayakta durabilmek için.
Artısı vardır eksiği yoktur.Bak sen şu işe....
Bak sen şu işe, iradesi ete kemiğe bürünüp, yazarın kendisiyle dövüşüyor. Aizen gibi mübarek...
Benim beklentim çok Sanji'den. Hemde Oda'ya rağmen. Chopper'e bile özgüven bastıysa bu arcta Sanji'nin yükselişi yakındır.Wano da zor ya wano bittikten sonra umarım geçer.
Sen risk seven adamsın. Sen oynarsın Sanji'ye.One Piece borsasında parasını Luffy veya Zoro gibilerine yatıranlar 2x felan anca alır o da zorla. Sanji’ye yatırım yapanlar ya şerefiyle batar yok olup gider, ya da 100x yapar. Emekli 65+ tayfa Sanji’ye dokunmamalı.
Devam ederdi.Eğer Pudding Sanji'nin hafızasını silmese, Sanji Wano'da yine kadın peşine düşer miydi? Ya da Pudding direkt Sanji ile gelse, Sanji başka kadınlara sulanmaya devam eder miydi? Aklımda deli sorular. :s